Find us on Google+ Rednex in premiera la Hard Rock Cafe - concerte

Rednex in premiera la Hard Rock Cafe

Va mai amititi de trupa ce a facut furori la jumatatea anilor “90 cu hitul “Cotton Eye Joe”? Simpaticii suedezi ce au bulversat topurile cu a lor poveste de dragoste country ajung in premiera la Hard Rock Cafe pe 11 octombrie. Pentru intalnirea cu publicul din Romania ei pregatesc un show “de neuitat, cu  distractie, dans si multe amintiri,”  din care nu vor lipsi nici celelalte piese pe care cu siguranta le-ati fredonat: “Wish You Were Here,” “Old Pop In An Oak”, “The Spirit Of The Hawk” etc

 

REDNEX s-a lansat in 1994 si s-a bucurat de un success ametitor gratie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa “Cotton Eye Joe”. Melodia a ocupat primele pozitii in topurile europene, iar peste ocean a ajuns pana pe pozitia 25 a topului Billboard.  In Germania impactul REDNEX a fost coplesitor, formatia detinand si in prezent recordul pentru cel mai mare numar de saptamani pe pozitia 1 in topul de single-uri.

 

Pentru concertul REDNEX programat pe 11 octombrie la Hard Rock Cafe sunt in vanzare patru categorii de bilete:

VIP – 400 lei – poster, intalnire & poza* cu artistul
Categoria I – 150 lei – loc la masa, in fata scenei
Categoria II – 90 lei – loc la masa, in sala

Categoria III – 60 lei – fara loc

Red-Nex

 

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, in Hard Rock Cafe si online.

 

Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

1 Comment

  1. Roxana spune:

    Trupa copilariei mele! 🙂 Au cateva melodii pe care cu greu pot sa mi le scot din memorie. Nu stiu cum va fi programul pe atunci, daca o sa am timp cu siguranta o sa merg!

Rednex in premiera la Hard Rock Cafe