Find us on Google+ Rent a car in Bucuresti, o experienta pozitiva! - transport

Rent a car in Bucuresti, o experienta pozitiva!

O vacanta reusita e o combinatie intre destindere, timp petrecut cu prietenii apropiati, distractie si cunoastere de locuri si oameni noi. Aceste ingrediente insa, care nu pot lipsi din reteta de succes a niciunui turist, sunt rezultatul organizarii unei vacante. La prima vedere, planul de organizare a unei vacante nu pare sa necesite foarte multa atentie. Dimpotriva, cei mai multi viitori turisti ar putea raspunde ca pentru o vacanta reusita nu e nevoie de un plan! La o analiza atenta, insa, s-ar putea constata ca lipsa unui plan a fost principala cauza a ratarii marilor vacante…

Desigur, notiunea de plan folosita aici nu implica o rigiditate militareasca! Trebuie sa contina suficienta elasticitate, in timp si spatiu. Intr-o vacanta exista si timp fara chef de plimbare, in timp ce unii turisti, mai creativi, pot veni cu multe idei noi si atunci, calculele facute acasa posibil sa nu se potriveasca realitatii din teren. Dupa alegerea zonei si stabilirea perioadei optime pentru vizitarea acelei zone, urmeaza stabilirea obiectivelor care vor fi vizitate. Fiindca oricat de frumoasa si primitoare ar fi o locatie turistica, plimbarea si hoinareala isi au rolul lor benefic. Astfel ajungem sa intelegem cat de importanta e o masina in desfasurarea vacantei de vara!

 

Astazi, procurarea unei masini, pentru o perioada scurta sau lunga de timp, care sa poata fi folosita dupa bunul plac, nu mai e o problema. Istoria industriei entertainmentului a fost scrisa de oameni indrazneti si inovativi. Astfel, inca din 1906, in America a existat o firma pentru inchiriere de masini, iar in Europa, in Germania mai exact, o companie ofera pentru inchiriere trei automobile in 1912. Trecerea timpului a schimbat lucrurile in bine. Astazi nu mai e o problema inchirierea de masini. Firmele de rent a car Bucuresti ofera in conditii excelente, la cele mai bune preturi, diverse modele de masini, tinand cont de preferintele diversilor clienti.

Detinand flote auto impresionante ca numar de masini, firmele rent a car din zilele noastre, ofera posiblitatea ridicarii masinii din diferite puncte ale orasului, in special de langa aeroporturi sau marile staii feroviare, fara obligatia ca automobilul ridicat dintr-un punct de lucru sa fie predat in acelasi punct. Asta a deschis noi perspective asupra organizarii vacantei. Traseul turistic pentru care opteaza un client poate porni dintr-o anumita locatie si se poate sfarsi intr-o locatie diferita, cuprinzand mai multe obiective turistice ca in trecut.

In Romania, ofertele nu difera calitativ de cele din europa occidentala sau america. Pentru exemplu, firma kamo auto, rent a car, Bucuresti. O firma cu zece ani vechime in acest domeniu, cu clienti fideli si o dezvoltare in timp datorata in special clauzelor exceptionale de inchiriere. Politica firmei e una indreptata, in primul rand, spre satisfacerea nevoilor clientului, lucru reflectat atat in modul simplu si operativ de inchiriere online, cat si in clauzele contractuale. Astfel, dupa alegerea masinii, in functie de nevoile si dorintele sale, clientul primeste pentru confirmare un email, fiind apoi contactat telefonic, pentru a fi asigurat ca la data stabilita, fara a avea vreo surpriza neplacuta, se poate prezenta pentru a ridica masina. Costurile suportate vor fi aceleasi care s-au stabilit initial, fara modificari, iar clauzele contractuale vor fi cele afisate clar, fara ambiguitati, pe site-ul firmei.

Comments are closed.

Rent a car in Bucuresti, o experienta pozitiva!