Restaurant 1001 nopti

Mai mult decat un restaurant, 1001 nopti – deschis in primavara acestui an pe Brezoianu – are un concept pe care nu l-ati intalnit inca in generoasa oferta bucuresteana.  Este gandit a fi un spatiu de relaxare, de petrecere a unui timp de calitate, un restaurant libanez cu servicii high class, si un lounge club pentru siesta sau pentru o seara cu muzica buna.

Interiorul cladirii care gazduieste restaurant 1001 nopti ar putea fi desprins dintr-o poveste, insa este parte dintr-o prea frumoasa realitate, in care poti experimenta tu insuti deliciile traiului luxuriant al curtilor regale. Inca de la intrare, unde exista un valet pentru parcare, esti preluat si insotit catre o masa de o hostess radioasa, care-ti vorbeste si zambeste frumos si te preda in grija personalului din sala. Nu este doar un ospatar, acela care te va servi, ci pe la masa ta se vor perinda pe rand mai multi angajati anume pregatiti pentru a-ti asigura confortul deplin. M-a surprins gestul de a ne fi fost asezat pana si servetul pe genunchi.

Toate detaliile care fac atmosfera in restaurant 1001 nopti sunt somptuoase si impunatoare, decorurile, aranjamentul mesei, atitudinea personalului, muzica perfect potrivita ambientului, materialele de foarte buna calitate pentru orice obiect, totul iti da senzatia, care se confirma pana la final, ca esti cea mai importanta persoana a momentului, intr-unul dintre cele mai legante restaurante libaneze din Bucuresti.

Ideea unui astfel de local a fost inspirata de conceptul de Buddha Bar parizian, care intruneste trei calitati cu mare succes in randul publicului: “mancare buna, muzica de calitate si spatiu confortabil”. 1001 nopti este genul de loc unde poti manca regeste, dar in care ai senzatia ca vrei sa ramai pana tarziu in noapte, chiar daca a doua zi mergi la serviciu.

Dupa masa, esti invitat la etaj, in lounge, pentru o narghilea. Sau pentru un cocktail, sau pur si simplu pentru a-ti termina cafeaua stand intr-o pozitie comoda si ascultand o muzica chill. Oricine poate face asta pentru 20 de minute, sau pentru mai multe ore (adevarul e ca, odata ajuns in zona de lounge & club, nu prea iti mai vine sa pleci).
Cam pe la miezul noptii muzica se schimba, iar odata cu muzica se transforma si locul si starea de spirit. Lounge-ul devine Club. Oricat ai fi de obosit, iti vine sa-ti soptesti in barba “ziua e inca tanara”.
Club 1001 nopti introduce un concept de petrecere care nu te istoveste, ci te incarca cu energie pozitiva.

Pentru serviciile de catering si take away, nu trebuie decat sa rasfoiti putin website-ul, si sa va minunati de preturi.  Veti regasi toate preparatele libaneze bine-cunoscute: humus, falafel, fatoush, iar recomandarea este sa incercati neaparat Buj al Arab.

 

Restaurant 1001 nopti

Str. Brezoianu, nr. 18
Telefon rezervari: 0746.17.11.11
www.1001-nopti.ro

7 Comments

 1. Daniela spune:

  Arata superb restaurantul! Pacat ca nu am si eu unul in oras la fel de frumos precum 1001 nopti.

 2. Laurentiu spune:

  Numele restaurantului este perfect pentru ceea ce gasesti acolo…au preturi cam piperate, insa conditiile si mai ales meniul este ok

 3. Andrada spune:

  indeed. Si mie imi place, plus ca am nimerit si in weekend, si chiar au petreceri deosebite.

 4. yum yum spune:

  Am ajuns si eu intr-o zi la Meniul Zilei. Mi-a placut. Te servesc cu portii exacte, nu gluma… va recomand si voua. Delicios !

 5. Irina spune:

  Indeed a special place. Great food and a great service. It’s appropriate for business meetings too. You should try it.

 6. Karla spune:

  love it! especially the hommos and tabboule. yummy.

 7. Sorin spune:

  dadada, si meniul zilei e muuuult si gustos. Vi-l recomand!

Restaurant 1001 nopti