Restaurant Agra Palace

Trebuie sa recunosc ca, spunand indian, nu ma duceam prea repede cu gandul in Pipera, la restaurant Agra Palace, ci, mai degraba la Haveli, caruia nu pot sa nu-i raman fidela, indiferent cate restaurante indiene vor mai aparea in Bucuresti si imprejurimi.

Intamplarea a facut insa ca un prieten sa-mi recomande, ba chiar sa ma invite la restaurantul Agra Palace, si invitatia s-a suprapus perfect poftei mele de ceva picant  si aromat cum numai in bucataria indiana este posibil. Trec repede peste faptul ca eram (probabil) singuri in tot restaurantul, insa e luni si e dupa Craciun, in plus ninge “cu galeata”, nu pot fi multi temerari care sa ia drumul catre Pipera.

Ma opresc insa cu o oarecare insistenta asupra celor trei preparate comandate: dal tarka, peshawari channa si paneer makhani masala, din randul preparatelor vegetariene, fiecare dintre ele absolut delicios in felul lui. La restaurantul Agra Palace ti se ofera alternativa low, medium si spicy, iar daca la branza de casa si linte am optat pentru medium, nautul l-am vrut cat se poate de iute.

Servirea este exemplara. Fiecare dintre cei trei ospatari au trecut macar o data pe la masa, sa ne intrebe daca este totul in regula (am banuit, la un moment dat, ca voiau de fapt sa se asigure ca mai putem vorbi 🙂 ) si comanda a venit cu o promptitudine uimitoare.  Poate doar la debarasat le-as putea reprosa o oarecare ezitare, dar asa se intampla cu copilul cu multe moase…  Si tot la capitolul carcoteli, pesemne ca or avea o garderoba, insa nu ne-a semnalat nimeni prezenta ei, iar un cuier n-am zarit defel, asa ca am stat cu hainele pe scaun.

Muzica la restaurantul Agra Palace este indiana, moderata, placuta, iar preturile in target, pe masura standardelor, insa cu simtul masurii.

Fotografiile sunt de la fata locului, cu preparatele descrise. La final n-am putut rezista unui gulab jamun ca desert. 🙂

Restaurant Agra Palace

Blvd. Pipera-Tunari , nr. 47
Tel: +40 21 350 31 14
Email: restaurant@agrapalace.ro
Program: 12:00 – 00:00
Fax: +40 21 350 31 15

Comments are closed.

Restaurant Agra Palace