Restaurant Al Dente

Restaurant Al Dente atunci cand viata apuca drumul Prelungirii Ghencea, din te miri ce motive, dar mai ales daca lucrezi in zona. Saptamana ce tocmai s-a incheiat, am mancat de pranz la Al Dente, nou-nout restaurant, preponderent italian, cu accente internationale. Ne-a parut rau ca este
destul de frig si ca nu puteam sta pe terasa, insa interiorul se poate clasifica la limita de sus a lui “mediu”, in materie de ambient. Elegant, optim din punct de vedere cromatic, scaune confortabile, decoratiuni placute vederii. Asta este ceea ce ne-a intampinat in restaurant Al Dente, aproape simultan cu un ospatar care ne-a condus galant catre masa.


Am avut placerea sa constatam ca meniul este foarte variat si continea foarte multe feluri de mancare care sunau care de care mai imbietor. O pagina intreaga dedicata preparatelor chinezesti. Am comandt piept de curcan cu portocale si miere,  cartofi cu rozmarin si penne quatro formaggi – produs lasco-vegetaruan. Comanda a durat destul de mult pana a ajuns, insa e de luat in calcul faptul ca restaurantul era aproape plin la orele amiezii, iar capacitatea lui este similara unei trattorii, prin urmare nu ne asteptam la o bucatarie industriala.

Pieptul de curcan a fost foarte aromat, gustos si bine facut. Cartofii au fost extraordinar de buni, putin crocanti la exterior si pufosi in interior, presarati cu rozmarin proaspat, in paste se regaseau toate cele patru arome, bine proportionate. Am fi vrut sa incercam specialitatea casei ca desert: tort Al Dente, dar n-am avut parte. Semn ca merge mai bine decat se asteptau. 🙂 Am primit, in schimb, din partea casei, cate o portie de tiramisu cu fructe de padure. Bun!

La nivel de preturi, restaurant Al Dente se pliaza perfect zonei, ce-am enumerat mai sus, cu apa si cafea, au costat mai putin de 70 lei. Va sa zica, preturi mici si calitate buna. Ca va! 😉 (sau cum s-o zice asta in limba “internationala”)

 

Restaurant Al Dente

Prelungirea Ghencea, nr. 83
Telefon: 0760790342
0726875450
0746484362
www.aldenterestaurant.ro

5 Comments

 1. daniel sandu spune:

  sincer imi ploua in gura la cat de bine poate sa arate!!!maine seara dau o fuga pana acolo ca nu se mai poate!!

 2. Laurentiu spune:

  Nu l-am ‘incercat’ inca. Din descriere pare insa ok si o sa incerc sa imi fac timp sa ajung si eu pe acolo…mancarea arata chiar BINE!

 3. Daniela spune:

  Ce bine arata ultima poza! Mi-ai facut o pofta de imi vine sa bag mana in monitor ca sa pap si eu ce ai papat tu! :((

 4. andreea spune:

  ARATA BINE DOAR IN POZE, MANCAREA SI SERVIREA LASA DE DORIT!

Restaurant Al Dente