Restaurant Bucatarasul cel Dibaci

Restaurant Bucatarasul cel Dibaci s-a deschis anul acesta si se afla undeva in spatele tribunalului, langa hotelul Royal.

Pe cat de ingenios si hazliu numele, pe atat de inspirat decorata locatia. E vila foarte frumoasa, renovata complet, suficient de incapatoare pentru dibacia bucatarasului, pe care l-am cunoscut in persoana. In interior sa tot aiba vreo 60 de locuri, iar terasa exterioara cu siguranta va produce incantare in serile racoroase de vara, sigur, cand va fi cazul de asa ceva. 🙂

Restaurant Bucatarasul cel Dibaci

“Un restaurant fara “fite”, care nu te considera client, ci te trateaza ca un prieten. Un prieten la care esti invitat permanent la pranz si la cina, un prieten al carui telefon si a carui usa iti sunt mereu deschise, un prieten
care-ti pune permanent casa la dispozitie pentru a petrece la orice eveniment din viata ta, care consideri ca merita a fi sarbatorit. Un prieten care-ti pune pe masa tot ce are mai bun, gandindu-se in acelasi timp la buzunarul tau. Si daca tu nu ai timp sa vii la el, vine el la tine acasa sau la birou, ingrijindu-se ca zilnic sa mananci “proaspat, bun si sanatos”, pe
alese si pe saturate.

Este un restaurant la fel ca celelalte, dar totusi ALTFEL. Altfel, prin caldura si discretia cu care te primeste si te serveste, prin preocuparea permanenta de a-ti oferi doar lucruri proaspete, gustoase si,  lucru foarte important, TE SATURI la preturi de bun simt. Cu altfel de proprietari, pentru care prima ta vizita se vrea a fi inceputul unei lungi si durabile prietenii.”

Demn de mentionat faptul ca vegetarienii nu se vor simti marginalizati, desi vorbim despre un restaurant cu specific romanesc. Bucatarasul executa, la comanda, orice preparat dorit, iar meniul cuprinde deja o varietate impresionanta de preparate fara carne.

Restaurant Bucatarasul cel dibaci

Adresa: Str. Olteni, nr. 3
Telefon: 021 – 320.32.69
www.bucatarasulceldibaci.ro

comenzi@bucatarasulceldibaci.ro

6 Comments

 1. Vlad spune:

  Au mancarea buna aici 🙂

 2. Spel Unka spune:

  Meniul nu se deosebeste cu nimic din cele alte peste sute de locatii din prafuitul Bucuresti. Locatia este ascunsa. Preturi nici mari nici mici. De ce l-as frecventa? De ce l-as frecventa mai ales daca duminica e inchis? Unii dintre noi lucreaza si sambata, ca e criza, nu?

 3. Andreyutza spune:

  Mancare foarte buna! Mananci de te saturi la preturi chiar bune! Atmosfera calda, intima si de bun gust! Au si meniuri de pranz foarte bune si la gust, si cantitate, si pret! Sunt in centru si chiar daca locatia nu e “la sosea” tot e km 0 al Bucurestiului. Barfly Club este chiar la subsolul restaurantului, lucru deloc de neglijat.

 4. Andreyutza spune:

  Acum au deschis si duminica 🙂

 5. veenman spune:

  Descopera secretele bucatarasului!

  Restaurantul Bucatarasul cel dibaci te invita la primul seminar gastronomic din cadrul programului de educatie culinara ”Secretele Bucatarasului”. Miercuri, 30 martie, incepand cu ora 18 vom invata ”Cum sa gatim sanatos”, dand aroma si savoare mancarurilor preparate acasa.
  Proiectul “Secretele bucatarasului” se va desfasura timp de 5 luni si va cuprinde 5 seminarii gratuite adresate tuturor iubitorilor de arta culinara. La finalul programului fiecare cursant va primi o diploma de participare.
  Te asteptam miercuri seara sa impartasim din dibacia bucatarasului, descoperind secretele bucatariei traditionale intr-o atmosfera relaxata, specific romaneasca.

 6. Victor Pena spune:

  Si totusi este un restaurant la care merita sa mananci. Noi am fost mai multi colegi de servici (putin peste 30) si atmosfera din restaurant a fost foarte prietenoasa…
  Despre mancare cel putin toti am ramas cu amintiri placute si cu dorinta de a reveni si de a comanda si la pachet.

Restaurant Bucatarasul cel Dibaci