Restaurant Casa Huber

Nu mica mi-a fost surprinderea sa descopar in restaurant Casa Huber genul acela de local elegant si prietenos unde poti merge cu placere in orice moment al zilei, sau insotit de oricare dintre cunostintele tale.

Desi nu este situata chiar in centrul Capitalei, Casa Huber are avantajul ca poti gasi la orice ora un loc de parcare foarte aproape, iar pozitionarea in imediata apropiere a ceea ce va deveni in curand singura rezervatie dintr-o metropola europeana ii confera avantajul unei atmosfere linistite si relaxante, ce poate face deliciul oricarei dupa-amieze de vara. Putini sunt aceea care stiu ca exista un proiect in derulare care va transforma terenul de langa Sun Plaza Bucuresti intr-un parc natural. Chiar langa noi traiesc cateva sute de specii rare de pasari, pe care veti avea ocazia sa le admirati intr-o plimbare pe inserat, inainte sau dupa ce veti fi luat cina la Casa Huber. 🙂

huber3 huber4 huber5

Ce gasiti in meniul restaurantului? Aproape tot ce va doriti. Specificul restaurant Casa Huber este international, asadar puteti alege dintr-o paleta larga de preparate gustoase, incepand cu salate, supe, paste, carne la gratar cu sos de piper verde sau de portocale, si, nu in ultimul rand, deserturi home-made care va vor face dependenti de gustul lor.

Atmosfera este imbietoare, coloritul design-ului foarte odihnitor, iar servirea deosebit de amabila. Am sesizat, cum nu in multe locuri gasesti, o atentie speciala pentru toti clientii care le calca pragul, recomandari pertinente din meniu in functie de preferintele fiecaruia, si o buna cunoastere a sortimentelor de vin, cat si a modului in care ele pot fi asortate cu preparatele. Bucatarii sunt romani, dar experiementati in bucataria internationala, iar ingredientele folosite de cea mai buna calitate, fructe si legume proaspete, cumparate in fiecare zi. Papanasii sunt geniali!

Preturile la restaurant Casa Huber sunt medii, asa cum ii plac oricarui om care vrea sa manance pe saturate si sa nu se resimta dupa un atare ospat.
In fiecare weekend sunt petreceri private atat in restaurant cat si in gradina de vara, care detine un spatiu special amenajat pentru copii, gratar cu carbuni si un ring de dans considerabil.

Restaurant Casa Huber

Adresa: Str. Soldat Ionescu Florea nr. 26, sector 4 (acces prin Sos. Oltenitei – statie RATB Lunca Barzesti)
Telefon rezervari: 021.332.04.80
www.restaurantcasahuber.ro

harta_huber-v4_320x198

2 Comments

  1. Roxana spune:

    O singura data am servit masa aici si pot spune ca mi-a placut. Meniu diversificat, chelneri cu o decenta iesita din comun si preturi destul de bune.

  2. Agnes Avila spune:

    Preturile sunt de mare bun simt, motiv pentru care puteti manca pe saturate cu cel mult 50 lei, delectandu-va chiar cu unul dintre preparatele mai pretentioase. Ospatarii sunt alesi “pe spranceana”, capabili sa recomande si sa va faca sa va simtiti bine-veniti.

Restaurant Casa Huber