Restaurant-Club Elements

Cateva elemente fac diferenta intre restaurant-club Elements si celelalte locatii situate in jurul terenurilor de tenis din parcul Herastrau.
Mai intai de toate, remarci ca restaurantul Elements parca se ascunde de celelalte restaurante, pe o alee de pe marginea lacului, preferata practicantilor de jogging. Asta e un lucru rau doar prin faptul ca nu foarta multa lume ajunge pe acolo, dar odata gasit elementul distinctiv, e putin probabil sa mai preferi aglomeratia si zarva celorlalte.
Terasa e construita pe lac, imprejmuita, si dotata cu fotolii de rachita si perne – moi de te ia somnul. Ospatarii, cel putin cand am fost eu, erau doi la numar. Alesi anume. 🙂 Unul are vreo 80 kg, celalalt vreo 120. Cand trece primul, podetul de lemn te leagana… cand paseste cel de-al doilea, te cam zgaltaie. Va puteti relaxa fara nicio grija, nu veti adormi. 😆

Elements

Lumea e linistita pe terasa Elements. Se discuta afaceri, se pun la cale petreceri sau se rasfoieste un ziar, toate intr-un firesc si un zumzet nederanjant, pe fundalul unei muzici tihnite, ca de orele 4 dupa-amiaza. Interiorul era in lucru… asta neinsemnand ca arata ca un santier, se lucra la montarea spoturilor luminoase si la pozitionarea mobilierului. Curat, insa.

Elements1

N-am incercat personal mancarea, dar am baut un frappe exceptional. Altceva m-a surprins, totusi. Cand zici Herastrau, te cam astepti la scoruri. Preturile la restaurant Elements sunt neasteptat de mici. Prepatatele fiind neasteptat de laborioase, prezentate high-class  si in cantitati considerabile. Posibil sa fie un efect al crizei, dar mai probabil e efectul unui bun simt de care era cazul sa se faca uz si in Bucuresti.

E de aprofundat.

Restaurant Club Elements

Adresa: Sos. Nordului, nr.  7-9 (parc Herastrau)
Telefon: 0734123456

2 Comments

  1. anonim spune:

    stie cineva cam cat este sa inchiriezi tot clubul?

Restaurant-Club Elements