Restaurant Da Renzo

Inchis!

Am ajuns la restaurant Da Renzo pe inserat, surprinsa de noua sigla ce anunta existenta unui alt restaurant intr-un loc ce-mi era deja cunoscut, si despre care am si scris la momentul respectiv. Nu doar sigla, ci intregul decor erau complet schimbate, iar specificul italian m-a determinat sa intru si sa-l incerc.

M-a intampinat Florin. I-am retinut numele pentru ca nu de multe ori in viata te intalnesti cu un exemplar exemplar. 🙂 Baiatul are o tinuta impecabila, un zambet ireprosabil si o naturalete de invidiat. E ospatar, in mod evident, unul dintre cei mai pregatiti pe care i-am vazut, si n-am vazut putini.

I-am spus ca as vrea sa mananc ceva vegetarian si mi-a recomandat mai multe preparate, intre care tagliatelle cu funghi porcini si trufe, si raviolli cu salvie burro (cu sos de unt). Am optat pentru cele din urma, dat fiind ca aveam in plan si un desert.
Pana a venit mancarea a venit si d-na Anda, sa ma intrebe daca sunt ok cu untul din preparat si sa-mi ureze bun venit. Mi s-a parut exceptional sa gasesc un restaurant (cred ca primul) in care patronul insusi intra in bucatarie si sta de vorba cu oaspetii. M-a facut sa ma simt ca intr-o vizita. 🙂

Deserturile nu sunt multe, la restaurant Da Renzo, dar sunt dintre cele alese si cel putin cheese cake, pe care am luat-o eu, e delicioasa. Am constatat cu placere ca ospatarii stiu sa recomande si vinul potrivit, stiu sa-l si prezinte, si nu il servesc din sticla. Dealtfel nici nu se cade, e un restaurant in care standardele sunt impuse prin natura ambientului si prin calitatea, atat a preparatelor, cat si a serviciilor.

Si fiti atenti ce-am gasit:

Mai putin preturile. Preturile la restaurant Da Renzo sunt sub cele ale zonei, iar ca sa va faceti o idee: cafea + apa + paste + cheese cake au costat pana-n 50 de lei.
Nu pot sa nu-l recomand, cu toata caldura. 🙂

Restaurant Da Renzo

Str. C-tin Nottara, nr. 13
Telefon: 0721.587.560
www.ristorantedarenzo.ro

Comments are closed.

Restaurant Da Renzo