Find us on Google+ Restaurant Decebal - restaurante

Restaurant Decebal

Restaurantul Decebal din Bucuresti este unul dintre putinele localuri despre care nu poti spune mai nimic. Totul e “in standarde”, nu impresioneaza, nu deranjeaza, isi indeplineste scopul.
Amenajat usor rustic, lemn bine intretinut, fara capete de cerb si vulpi impaiate (ce poate fi mai rau decat sa ranjeasca o vulpe moarta la tine in timpul mesei?), muzica greu sesizabila (e mai tot timpul forfota, dar neobositoare) si servire prompta, eleganta, civilizata. Restaurantul Decebal poate deservi orice gen de client, cu orice fel de pretentii. Mancarea e buna, specific romanesc asezonat cu ceva salate, paste si sosuri importate.
Cafeaua e ok.
Mesele sunt putin cam inguste si scaunele usor incomfortabile, dar ideea e sa mananci si sa pleci. Cred. 🙂
Preturile in restaurantul Decebal nu sunt mari, dar nici mici, ca doar e aproape de centru.

Campari Orange

Update:
De patru ori din cinci, lucrurile stau cum le-am descris mai sus. Trist e cand te tenteaza “fondue de ciocolata” si te si-ncumeti. Macar ospatarul e sincer si recunoaste ca “izvorul de ciocolata” (un bol de ceramica si o lumanare dedesubt) contine ciocolata calda, DIN PLIC! Langa ea un mar, un kiwi si o portocala (am zis cate-o bucata, ca sa nu zic jumatate, ca erau taiate marunt 🙂 ) – 30 lei combinatia asta.
Iar campari orange costa 27 lei. De ce? Pentru ca el e 15 lei in mod normal, dar pentru ca l-am vrut cu fresh de portocale, acestei sume i s-a adaugat fresh-ul – 12 lei.
Nu-i misto? 🙂

Gasiti aici toate restaurantele din zona Decebal, Bucuresti.

Restaurant Decebal

Adresa: Bd. Decebal, nr .17
Telefon: 021 321 67 00
www.restaurantdecebal.ro

Comments are closed.

Restaurant Decebal