Restaurant Edelweiss Panciu

Relaxare totala in restaurantul Edelweiss din localitatea Panciu, judetul Vrancea. In mod clar, timpul are o alta dimensiune aici.
Am ajuns pe terasa la orele diminetii, plecasem din Bucuresti cu noaptea in cap si aveam de asteptat pe cineva, vreo doua ore. M-am indreptat catre centru si am intrat in singura locatie vizibila din strada principala. Desi era putin trecut de ora 10.00, terasa era plina. Am intrebat daca exista undeva o priza, sa-mi pot folosi laptopul, si-am ajuns intr-un colt din interior, langa un difuzor. Muzica se auzea de undeva din zona barului, deloc deranjanta ca volum, dar house.

In jurul meu, oamenii veneau si plecau, care cu o cafea, o bere (draft) sau o cola.. discutii aprinse despre politica, job-uri, barfe… n-aveam cum sa ma plictisesc. 😀
Mobilierul din restaurantul Edelweiss este de provenienta Ikea, niste canapele fooarte confortabile, cu masute joase intre ele.
Ospatarul a venit mintenas si m-a intrebat ce doresc fara sa-mi aduca un meniu. Eu i-am zis ca as vrea un cappuccino, el s-a uitat usor intrebator la mine, eu am avut prezenta de spirit sa intreb daca e din plic, el a spus ca da. Si-am luat un espresso. Si-o apa plata pe care mi-a adus-o insotita de un pahar cu gheata, dar nu a turnat in pahar. Ulterior am observat ca oamenii comandau la bar, deci fitzele mele mi-au parut nejustificate. 🙂

Se apropiau simtitor orele pranzului, dar de mancare n-a comandat nimeni, desi oferta Restaurantului Edelweiss este destul de variata, cel putin declarativ. Vreo 12 sortimente de pizza, variatii de mic-dejun, gratare (evident), chiar si garnituri. 🙂

Dar ceea ce a fost absolut incredibil a venit odata cu nota de plata. Comandasem o cafea si doua sticle de apa, de 0,5 l. Nu veti ghici niciodata cat au costat!!! 8 (opt) lei.

Restaurant Edelweiss – Panciu

Adresa:     Strada Nicolae Titulescu 66-68, Panciu, judetul Vrancea
Telefon:     0237-275.210

1 Comment

  1. Mititelu Narcis Mihai spune:

    Buna ziua sint Mititelu Narcis Mihai Din Panciu Judetul Vrancea doresc o angajare in cadru acestei societati ce acte imi trebuie la angajare . va multumesc anticipat.

Restaurant Edelweiss Panciu