Find us on Google+ Restaurant Elisabeta - teatru si nu numai - restaurante

Restaurant Elisabeta – teatru si nu numai

Mergand la pas pe „Bulivar”, intre Universitatea Bucuresti, de pe bancile căreia au ieşit multe capete luminate ale Micului Paris şi Grădina Cişmigiului, locul preferat de promenadă al junilor capitalei, veţi avea marea surpriză de a observa o locaţie cochetă, selectă, situată într-o clădire monument istoric datând de la începutul secolului XX.

Construită în anul 1912 într-un stil eclectic, vizionar pentru acea vreme, clădirea în care este situat Restaurant Elisabeta este monument istoric, proiectat de renumitul arhitect Rudolf Quich, pe terenul baronului de origine vieneză Jules de Waldberg. Edificiul a găzduit de-a lungul timpului importante instituţii ale Bucureştiului Interbelic, cum ar fi Clubul Austro Ungar sau Micul Senat al României.

 

Sălile spaţioase şi decorate în stil elegant şi rafinat ale Restaurantul Elisabeta pot găzdui diverse elemente, de la cele private, precum întalniri la o carafă de vin nobil între vechi prieteni, la serate tematice între colegi de muncă sau parteneri de afaceri.

Dacă încă nu v-am convins să gustaţi din preparatele româneşti şi internaţionale ce aduc aminte de spiritul interbelic al Bucureştiului de altădată, poate veţi fi tentaţi să încercaţi Cafe & Bistro Elisabeta, deschisă încă de la primele ore ale dimineţii, unde vă puteţi delecta cu produse proaspete abia ieşite din bucătăria profesionistă a localului, unde bucătarii cei mai iscusiţi îşi dau toată silinţa pentru a satisface poftele celor mai pretenţioşi oaspeţi.

Restaurant Elisabeta

Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45
Telefon: 031.438.2940
www.restaurantelisabeta.ro

Comments are closed.

Restaurant Elisabeta – teatru si nu numai