Restaurant Four Seasons

Restaurant Four Seasons este unul dintre cele mai populare restaurante libaneze din Bucuresti, comparabil la nivelul preturilor cu la fel de cunoscutul Coin Vert, despre care se stie ca duduie la capitolul delivery, dat fiind preturile foarte accesibile.

In materie de prezentare, Four Seasons se poate compara cu Tripoli, un restaurant elegant si ades calcat de comunitatea musulmana bucuresteana. Mancarea insa este mult mai gustoasa, iar ceea ce este cel mai important, este de fiecare data la fel.
Esential pentru un restaurant cu specific, fie el chinezesc, indian, japonez sau libanez, este ca gustul mancarii sa nu se schimbe de la un bucatar la altul si de la un sezon la altul; daca ti-au placut houmus si falafel, sa stii ca le vei manca cu aceeasi placere si data viitoare.

Asta am apreciat cel mai mult la restaurant Four Seasons, iar la acest capitol un singur alt restaurant libanez din Bucuresti se mai ridica la nivelul asteptarilor. Gustul inconfundabil al mancarii fidelizeaza clientii, iar renumele Four Seasons n-am nicio indoiala ca in acest fel a fost castigat. As putea adauga drept atu-uri si o servire deosebit de amabila, dar si o promptitudine desavarsita.

Poti manca la restaurant Four Seasons in pauza de pranz fara nicio grija, nu vei intarzia la serviciu. Orice fel de mancare am comandat, a iesit din bucatarie in maxim 10 minute, indiferent cat era de aglomerat restaurantul. Deduc de-aici un bun management si un respect fata de clienti si de timpul acestora, pe care nu-l intalnesti in cazul multor restaurante.

Decoratiunile sunt simple si placute vederii, culorile sunt odihnitoare, muzica este tot timpul potrivita.

Nu este de mirare ca a fost apreciat, de catre cunoscatori, mai multi ani la rand, drept cel mai bun restaurant libanez din Bucuresti. Daca tinem cont ca “dateaza” din 2002, ii recunoastem toate meritele.

 

Restaurant Four Seasons

Adresa: Str. Vasile Lascar, nr 81
Telefon: 021-2122992
0722216666
www.four-seasons.ro 

2 Comments

  1. Denisse spune:

    Am fost si eu … il recomand tuturor!

  2. Livrare Pizza Non Stop spune:

    ce bunatati arata acolo 😀 off cred ca ma duc sigur

Restaurant Four Seasons