Find us on Google+ Restaurant Illusions - lansare - restaurante

Restaurant Illusions – lansare

Surlele si trompetele marketingului isi rup iarasi bojocii in advertoriale elucubrante, cel mai probabil platite de firma Epitome. Advertorialele nu sunt chiar atat de nesimtite precum erau cele ce prevesteau deschiderea Heritage (o afacere care s-a dovedit falimentara, si a schimbat macazul), dar Restaurantul Illusions (caci pre dansul il ridica in slavi) tot cel mai bun din Bucuresti o sa fie. Acest Restaurant Illusions pare a fi un nou crucisator, directorul general afirma ca au rezervari pentru prima saptamana la “peste 50% din capacitate”. 😆 In conditiile in care programul este 18:00-24:00 si are capacitate de 180 de persoane plus o terasa de 100 de locuri.

In Adevarul scrie ca nu vei putea merge acolo cand ti se face foame, doar nu e birt, nu? Favoarea pe care ti-o fac iluzionistii trebuie ceruta cu cel putin 24 ore inainte.
Doamne, ce-am sa mai rad, peste nu mai mult de trei luni, cand or sa scoata precum turcii, ospatarii in strada pentru a agata clienti. 😆
Cand s-o repezi vreun becali cu Maybach-ul in poarta lor si-o striga “io, io, vreau sa mananc!”  😆  , il vor chema a doua zi? Unii sunt rupti de realitate.

Lasand duda cu restaurantul de-o parte, in vila de pe Dacia se inchiriaza si doua apartamente la etaj (nu scrie daca la ora). 😉

In cazul in care ai mancat (ramane de vazut cat de bine), poate ai si ….. la apartament (si-aici e de testat cat de bine), nu-ti mai raman de facut decat niste cumparaturi: la etaj exista şi un magazin al firmei Epitome care ofera produse de lux, proprii sau importate:  camasi, cravate, posete si pantofi (marca Epitome).

Daca-ar fi sa ne luam dupa numele restaurantului, parca predestinat 😆 , cat si dupa numele firmei (epitome=sumar), nu e greu de anticipat surpriza greceasca.
Revin saptamana viitoare cu detalii de la fata locului. Sper sa mai gasesc loc, macar pe terasa. 😆

904760_cd51_625x1000

11 Comments

 1. anonim spune:

  sincer…este un rahat……cu motz….acest restaurant illusions……se va inchide..curand…:)))

 2. mihai spune:

  mi-a placut, un ambient relaxant, muzica buna, mancare de te lingi pe degete….si totul foarte intim.

 3. EasyGoing spune:

  Ne poti da mai multe detalii, Mihai/Ana? Ce-ai mancat?
  Nu de alta, dar sa nu creada lumea ca e comentariu de PR-ist(a). 🙂

 4. yryna spune:

  restaurantul este f frumos dar la inaugurare a fost organizat f prost

 5. marina spune:

  Frumos restaurant. In sfarsit un loc, cu clasa…nu doar fitze ieftine. Chiar trebuie sa stii regulile elementare de bun simt pentru a merge acolo.

 6. marina spune:

  A…si pentru colegul de mai sus…daca va merge ii recomand sa incerce file de ton acoperit cu susan cu paste negre si sos de portocale.

 7. alexandro spune:

  Marina , chiar ma bucur ca ai mancat ”bine” :))) felicitari :))

 8. Irina spune:

  Tocmai am venit de la acest restaurant, Illusions…din partea mea, nota 10, este intr-adevar cu totul deosebit…mancare f buna, servire ireprosabila, ambient placut..nota 10

 9. amdraci spune:

  lucrez in zona si m-am cam distrat cand am vazut ca juma’ de an au muncit la el cei mai alesi mesteri. gata, l-au deschis si acum este inchis pentru vacanta.

  halal business, asta trebuie sa ramana pe vecie in cartile ce te indruma sa faci afaceri

  ce jeg

 10. diana spune:

  mie mi-a placut atmosfera, am fost undeva in luna iunie, chiar nu stiam ce s-a intamplat ca vroiam sa mai merg

 11. Ioana M. spune:

  Nu am apucat sa merg la acest restaurant dar m-am interesat si se redeschide pe 15 octombrie!…Ce imi recomandati?

Restaurant Illusions – lansare