Find us on Google+ Restaurant Istria - restaurante

Restaurant Istria

Goingout s-a aflat, in calitate de invitat, la lansarea restaurant Istria, petrecuta saptamana aceasta, cu mult fast si multe nume rasunatoare.

Nu este un secret pentru nimeni ca numitul Restaurant Istria isi leaga numele de restaurantul romanesc Marul de Aur, si amplasarea de fostul club “In pat”. Atata doar ca, prin conceptul acestui nou restaurant se incearca o piata putin accesata in Capitala, si o cerere in crestere, aceea a preparatelor din peste si fructe de mare.
Cu prilejul lansarii, bucatarii s-au intrecut, in mod evident, pe ei insisi, si au scos “la interval” o varietate atat de mare de mancaruri, incat nici nu cred ca le-am putut numara pe toate. Am remarcat printre platourile de pe masa una dintre specialitatile casei “Peste in stil Istria”, care a fost indelung laudat, si comandat de majoritatea invitatilor. Nici garniturile n-au fost mai prejos, m-am intalnit cu niste cartofi cu rizmarin, la cuptor, foarte gustosi, iar prajiturile s-au terminat cat ai clipi.
Denumirea restaurant Istria se leaga de vechea cetate greceasca Histria, prima colonie greceasca de pe tarmul de vest al Pontului Euxin. Motiv pentru care momentele artistice ale evenimentului l-au adus printre meseni pe Caesar, insotit, fireste, de un grup de dansatoare gratioase.


Aspectul interior este spectaculos, spatiul care gazduieste restaurantul Istria este foarte mare, estimez undeva la 200 de locuri, exceptional pentru evenimente de inalta clasa, iar decorurile si picturile murale nu fac decat sa intregeasca atmosfera glamour. Servirea este pe masura: promptitudine, zambet, tehnica, tot ce vreti.

Nu stiu inca preturile, dar nu ne asteptam a fi mici. Fara indoiala va voi face un update cu ele.
Pana atunci poate-si definiteveaza si website-ul ;), nu c-au stat vreodata mai bine la capitolul PR si comunicare…

Restaurant Istria

Calea Victoriei, nr. 163 (prin gangul BCR)
Telefon: 0742.582.728
www.restaurantistria.ro

Comments are closed.

Restaurant Istria