Find us on Google+ Restaurant Marul de Aur - restaurante

Restaurant Marul de Aur

M-am distrat mult pe terasa restaurantului Marul de Aur. Doamne, cat am ras! 😆
Nu vorbim despre restaurantul libanez Marul de Aur, acum inchis, caruia i-a luat locul In Pat Lounge. Acest Mar de Aur s-a deschis la sfarsitul lunii aprilie, este vecin cu clubul, si are specific romanesc.

Mai intai, in fata mea, era o masa de vorbitori pe la televizor, in frunte cu patronul “In pat”, respectiv mai recentului restaurant Marul de Aur. Pe langa vedete, misuna o liota de ospatari zelosi, dar nepriceputi cum rar am mai vazut. Patronul, cu ochii pe ei, astia mai rau se impiedicau. Dumnealui strangea din dinti si schimba diverse culori. 😆  La un moment dat, s-a ridicat si a inceput el insusi sa-si serveasca invitatii cu piure, dintr-o farfurie mai mare. Nota bene, pe langa masa erau minim 8 angajati.

De maiestria ospatarilor de la restaurantul Marul de Aur m-am convins eu insami, cand am cerut, pe rand (ca-s sadica 😆 ): salata de vinete, salata de bureti, branza de capra coapta, si clatita vieneza. Pentru fiecare in parte, tanarul s-a dus pana la bucatarie, sa verifice daca au. 😆 La ultimele doua, a avut un “lapsus”, chiar asa a spus, ca nu-si aminteste cum sunt preparate, respectiv ce contin. 😆 Pe cele mai multe le aveau doar in meniu, evident, ca sa obtina o carte de vizita buna, de la inceput. 😉

Salata de bureti a avut gustul unei spalaturi de vase, cu aroma de marar si usturoi. Nici clatita vieneza n-as comanda-o a doua oara, desi mi-a valsat niste inghetata de ciocolata destul de buna, in combinatie cu tocatura ( julienne) de clatite si crema de zahar ars.  Deasupra, frisca si sirop caramel.  Cafeaua este buna, Lavazza.

Restaurantul Marul de Aur are specific romanesc si niste preturi prin care, probabil, vor sa-i ridice standardul. Ar fi mers…  inainte de criza. Realitatea este ca nu prea iti vine sa razi, decat daca tii cu orice pret sa nu-ti strici ziua.
Altfel, tinutele ospatarilor sunt foarte placute, desi nu aduc deloc cu portul popular romanesc, mai degraba cu cel rusesc. Muzica este de nota 10, dar numai cu asta e greu sa obtii medie de trecere.

Restaurant Marul de Aur

Calea Victoriei nr. 163. sector 1
Telefon: 021 3102480
www.maruldeaur.com

1 Comment

  1. Arina spune:

    am fost si eu la restaurantul Marul de Aur si m-am simtit super bine…mancarea a fost buna, preturi ok, chiar nu stiu unde ai vazut tu Maria preturi mari, dar fiecare are dreptul la opinie…intr-adevar unii dintre ospatari un pic neindemantici, dar nimeni nu e perfect…
    atmosfera a fost super ok si e foarte placut acolo in gradina, parca esti intr-o alta lume..eu una va recomand cu caldura acest restaurant!

Restaurant Marul de Aur