Find us on Google+ Restaurant Omra Elias - restaurante

Restaurant Omra Elias

Restaurant Omra Elias s-a deschis de curand in Bucuresti, se pare insa ca a fost timp suficient sa-i calc deja pragul de cateva ori. Sunt fascinata de toate locurile care imi inspira bucurie si armonie, iar Omra Elias este unul dintre ele. Restaurant vegetarian prin excelenta, cu o sectiune din meniu dedicata adeptilor stilului de viata raw vegan, casuta aceasta linistita, cu gradina impodobita de ghivece de flori colorate, si ospatari ce par a-si intampina proprii musafiri, te face sa te simti in largul tau si sa devii cumva un membru al familiei, o familie mare ce respecta mediul inconjurator si viata.

Nu mica mi-a fost bucuria sa descopar restaurant Omra Elias, un centru de evenimente in egala masura, unde se intampla tot felul de lucruri frumoase, de la ateliere de meditatie, pana la concerte cu instrumente… bizare :), neconventionale, cu atat mai interesante. Acestea se petrec vara in gradina, iar pe timp ploios in mansarda, un loc cald si primitor, amenajat in stil bizantin, cu perne si culori optimiste.
Omra este locul in ca fiecare face ce simte. Locul unde fiinta ta se poate amorniza si pe plan fizic, printr-o alimentatie sanatoasa, si pe plan energetic prin simpla prezenta a unor persoane minunate care vin in acest spatiu. Mansarda este un spatiu de joaca si creativitate. Gradina cu flori si felinare este un spatiu de meditatie si comuniune cu natura. Ne dorim sa traim mai bine, mai sanatos si mai liberi!

Denumirea Omra Elias vine de la numele unui simbol care face parte din sistemul Reiki Amara Omni Healing, si a fost primit prin channelling de catre fondatorii acestui sistem. Acest simbol acordeaza la energii multidimensionale de tip Shamballa, si este foarte dest folosit pentru alinierea si energizarea chakrelor.

Pentru ca am fost deja de cateva ori, am avut prilejul sa mananc mai multe feluri de mancare din meniul restaurant Omra Elias, si toate au gustul acela curat, de legume proaspete si de condimente bine asezonate. Doua preparate m-au sedus insa, le-am gasit fotografiile, si nu stiu exact pe care sa-l recomand mai intai.

Cred ca “tortuletul in trei culori”, pentru gustul inedit si pentru combinatia de ingrediente daca nu unica, cel putin foarte rara (dat fiind ca n-am mai intalnit-o pana acum). Straturile pe care le vedeti in imagine sunt compuse din: sfecla, hrean, morcov, branza, verdeturi.

 

Vezi meniu complet pentru 2 sau 4 persoane, de la 39 RON, la Omra Elias

Nu-l pot descrie asa cum merita, dar combinat cu turtite din cereale, are un gust absolut superb. Aproape la fel de bun ca acela al chiftelutelor din orez (stiu, suna banal, dar nu e), alaturate unei salate cu mango. Iar daca vreti un hint si pentru racoritoare: fresh de portocale cu ghimbir, sau fresh de pepene rosu.

Parol d’onor ca veti reveni la restaurantul vegetarian Omra Elias, macar pentru una dintre ele. Si, sa va ajut: orice aperitiv (printre care si tortuletul) costa 15 lei, iar orice fel principal de mancare costa 17 lei.

Restaurant Omra Elias

Str. Occidentului, nr. 11
Telefon: 0722665664
0311057592

4 Comments

 1. Ada spune:

  Trebuie incercat!

 2. Dana spune:

  Suna tentant!

 3. Omega Peter spune:

  Arata atat de bine prajiturica aia! Trebuie sa fie delicioasa, si fresh ma gandesc eu 😛

 4. dana spune:

  La inceput am privit sceptica si la scurt timp am devenit clienta fidela la OMRA.

Restaurant Omra Elias