Restaurant On Plonge

Totul este fancy la On Plonge, cu tot felul de preparate exotice in genul: simfonie de caracatita cu fructe tropicale, surimi in sos alb, somon grill cu fructe de padure, cupe cu creveti si kiwi, creveti cu ananas, calamar cu ghimbir, rechin in sos de whisky etc. In Bucuresti nu exista ceva nici macar pe-aproape dpdv al diversitatii, calitatii si a imaginatiei culinare.

on_plonge_constanta

Toate minunatiile de mai sus sunt excelente dar se detaseaza simfonia de caracatitza, surimi in sos alb si calamarul cu ghimbir. Fresh-ul combinat de mere si morcovi este brici si el.
Restaurantul On Plonge este destul de ciudat gandit, cu parterul si primul etaj avand un aspect destul de saracacios, dar cu ultimul etaj meritand toti banii, aranjat intr-un stil modern si aerisit, cu geamuri mari, ce te arunca direct in mare. Servirea e destul de atenta, dar departe de superlative.

restaurant_on_plonge

Privelistea este extraordinara. Sa privesti marea de sus, in timp ce te delectezi cu delicatesele mai sus amintite, te poate face sa uiti de multe, daca nu cumva de toate. Daca ai si cu cine te pupa, in pauzele dintre mancaruri, ascultand tzipetele pescarusilor… viata e a ta! 😆
Daca nu…nu! Oricum aromele preparatelor te fac sa uiti de sexul opus pentru un timp.
Nu stiu cum o fi in sezon, de obicei vara se strica tot pe litoral…
Pana una-alta: restaurant On Plonge – recomandat!

Restaurant On Plonge

Adresa: Port Tomis, Constanta
Telefon: (+40) 0241 601 905.

Comments are closed.

Restaurant On Plonge