Find us on Google+ Restaurant Palladium - restaurante

Restaurant Palladium

Restaurant Palladium – Preturi si Review

Nu vei putea spune ca ti-ai desavarsit experientele culinare, daca nu ai mancat macar o data la Palladium. Locatia frapeaza prin eleganta si bun gust, din momentul in care i-ai trecut pragul. Spun frapeaza, pentru ca nu te astepti sa te intalnesti cu asa o experienta decat aflandu-te.. stiu si eu.. intr-o statiune luxoasa, unde rasfatul este cuvantul de ordine.

Dar intr-o seara de duminica, dupa o plimbare de-a lungul unuia dintre cele mai frumoase bulevarde din Bucuresti, daca nu chiar cel mai cel, realizat dupa chipul si asemanarea modelului chinez, cand talpile te indreapta catre o terasa racoroasa, iar buzele iti tanjesc dupa sarutul unui cocktail rece, supriza care te intampina la descoperirea restaurantului Palladium, este cat se poate de placuta. Asezat cumva la “poalele” Casei Poporului, in dreapta intrarii principale, localul pare un strasnicer de seama la portile cetatii. Ar fi de dorit, sigur, ca si “cetatea” sa impuna cumva acelasi respect si eleganta prin menirea pe care o are, momentan insa ne bucuram de aspectul impetuos si de renumele de cea mai mare cladire din Europa.

Revenind la restaurant Palladium, aproape ca ma asteptam ca omul sa sfinteasca locul, tendinta tradata inca dintru inceput de aplecarea catre detaliile decoratiunilor interioare, pe care, chiar cu ochelarii de soare pe nas de-ai fi, n-ai cum sa n-o remarci. Si cum mai intotdeauna o treaba inceputa bine se si perpetueaza in mod corect, ospatarii sunt de o promtitudine si o naturalete exemplara. Cu nicio fitza, cu niciun mod de a epata sau a deranja, te trateaza corect si “regeste”, in acelasi timp.

Am comandat doar un desert, de data asta, orele fiind inaintate, insa nu m-am putut abtine sa nu incerc ceva. Sigur, veti spune ca puteam sa iau o salata, daca ma preocupa atat de mult silueta, insa o salata poate face oricine, chiar si eu, chiar si mama. Am vrut sa mananc ceva care sa presupuna implicarea bucatarului locului, si deloc nu-mi pare rau ca am ales asa. 🙂

Exista in meniul Palladium (o combinatie intre mediteranean si international), o sectiune speciala dedicata doamnelor care sunt intr-o permanenta dieta. Salatele arata exceptional, sparanghelul sotat este, deasemenea, o optiune de dorit.

Am dat o “tarcoala” si-n interior, ca prea aveam grija de a nu fi ajuns acolo degeaba. Locul este impozant si prin dimensiune, intuiesc ca are cam 100 de locuri in salon, si tot cam atatea pe terasa. Motiv pentru care gazduiesc toata gama posibila de petreceri, de la aniversari pana la corporate, cu design si meniu personalizat. O petrecere aniversara, supriza, in restaurantul Palladium, cred ca e tot ce si-ar putea dori cineva drept cadou.

Preturile sunt corecte, toate cocktailurile fara alcool costa 16 lei, o cafea cafea intre 8 si 14 lei, pizza intre 22 lei si 35 lei, iar desertul din fotografie: 16 lei.

Restaurant Palladium

Bd. Unirii, nr. 1
Telefon: 072 914 4144
www.palladium.com.ro

 

 

 

3 Comments

  1. Cazare revelion spune:

    nu am vazut pana acum restaurantul asta

  2. Stefan spune:

    Un restaurant fantastic. O armonie linistitoare si foarte prietenoasa. Am fost odata alaturi de prieteni, dar mi-a placut enorm de mult.

Restaurant Palladium