Restaurant Sunset

“Cum ai ajuns sa mananci la restaurantul Sunset?” m-ar  intreba toti cei care stiu ca restaurantul in cauza se afla in incinta hotelului Sunset, iar hotelul se gaseste fix unde incepe autoastrada spre Pitesti. In cautare de anvelope.  😆 De ce cautam anvelope la capatul pamantului? Voiam Vredestein.

Anvelope am gasit, am montat, cazul era rezolvat, si eu lesinata de foame. Asa ca am intrat in primul local ce mi-a iesit in cale, ceea ce s-a intamplat sa fie restaurantul Sunset. Sigur ca era gol, intrarea se face prin receptia hotelului de trei stele, care nici el nu parea mai plin.
M-a intampinat un baiat fasnet, care m-a asezat la nefumatori si mi-a adus un meniu in timp ce eu ii ceream un cappuccino. El zice: “avem cappuccino italian… ” si se opreste putin, apoi continua ” ca sa fie mai simplu: cu spuma de lapte, cu frisca sau cu sirop de caramel”. M-a amuzat. 🙂 L-am vrut cu spuma de lapte, el s-a rasucit pe calcaie si s-a intors cu “italianul” cat ai clipi. Abia ce apucasem sa trec de carnurile din meniu si ajunsesem la salate si garnituri. Meniul era, asa cum ma si asteptam, usor international, predominant romanesc. I-am cerut o salata de vinete, una de ardei copti, cartofi la cuptor cu smantana, si ceva branza alaturi (am zis ca mi-era foame! :lol:). M-a intrebat in ce ordine sa mi le aduca. Or fi fost multe, pentru ca n-am vazut ardeii copti nici pana acum. 🙂 Restul au fost ok, din cartofii copti in coaja am mancat jumatatea de deasupra, iar salata de vinete cu felii de rosii si branza telemea n-aveam cum sa fie rea.

Restaurantul Sunset este amenajat modest, chiar saracacios, si combinatia de culori este complet nefericita: galben, albastru si maron.  Dar nu pare genul de restaurant in care oamenii sa se uite pe pereti, iar servirea chiar a fost peste asteptari. Am avut si muzica pe fundal, si preturile sunt undeva intre 4 si 13 lei, indiferent ce as fi comandat.
Nu-i dau vreo nota, pentru ca ar fi pacat sa nu apreciez ca “m-a scos din foame”. Cam pentru asta il si vad, intr-o zona vaduvita de localuri, daca simti ca mori de inanitie, se poate manca ok.

Restaurant Sunset

Bd Iuliu Maniu 594, sector 6
Phone / fax : ( 021 ) 316 16 74
0721 294 713
www.sunsethotel.ro

Comments are closed.

Restaurant Sunset