Tulin – Restaurant libanez

Peste drum de Cismigiu, restaurantul Tulin s-a asezat pe-un colt. Ii poti vedea firma atunci cand mergi pe Popa Tatu, pana-n intersectia cu Stirbei.

Este un restaurant libanez elegant, cu atmosfera placuta, usor occidentalizata. Vila in care functioneaza este o cladire clasica, fara vreo incarcatura istorica, ceea ce oricum nu ar fi avantajat un restaurant libanez. Decorurile sunt minimale, deloc agresive. Au si semineu, n-am idee daca e functional, dar e dragutel, chiar nu deranjeaza privirea, desi nu prea cred c-au vazut libanezii semineu pe la ei pe-acasa. 🙂

restaurant_tulin

Personalul e amabil si chiar priceput, istet si nederanjant. Ospatarul a venit de doua ori, a luat comanda, si-a disparut discret.

Mancarea de la Tulin ar fi cam de nota 8, shanklish fiind sub medie, taboule bun, humus beirut bun, branza cu zatar… nerecomandata. Fateh humus a fost foarte bun, la fel si kashtalia.

Preturile restaurantului Tulin sunt medii, cu un humus la 12 lei, kashtalie 14, tabule 15 etc.

tulin_salata

Ca o concluzie, putem spune ca restaurantul Tulin se preteaza unei intalniri in care urmaresti sa ai o atmosfera linistita si eleganta, cu o servire foarte buna. Din pacate, mancarea nu se ridica la nivelul ambientului.

Restaurant Tulin

Str. Pictor Constantin Stahi nr. 2
021-314 4001
0762 212 675

2 Comments

  1. Ana spune:

    E cea mai buna mancare din Bucuresti!

  2. Carmen spune:

    Am mancat la Tulin acum cateva zile si de atunci am devenit fana mancare libaneza. Este intr-o locatie superba, o vila spatioasa langa Cismigiu, pe o strada linistita. A fost super Ras asfour cu sos de rodii. Normal ca am incercat si hommous-ul si salata tabouleh, doar nu poti sa mergi la un restaurant libanez si sa nu mananci si aceste 2 lucruri…si acestea au fost delicioase… Locuri de parcare se gasesc usor si au si un site unde au toate preturile, http://www.restauranttulin.ro

Tulin – Restaurant libanez