Restaurant Valea Oltului

Restaurant Valea Oltului face nota distinctiva de prafuitele restaurante cu care v-ati obisnuit in zona Drumul Taberei – Ghencea. Confirmare a acestui lucru e o terasa plina, in conditiile in care pozitionarea resturantului romanesc despre care va vorbesc nu este una dintre cele mai favorabile, iar un renume n-a avut cand sa-si cladeasca, pentru ca s-a deschis luna aceasta.

Numele resturant Valea Oltului e in stransa legatura, dupa cum ati intuit, cu strada pe care se afla.
Mi s-au intamplat doua premiere, in aceasta seara, la acest restaurant. Am intalnit cea mai buna oferta pentru meniu de pranz pe care am vazut-o in vreun restaurant bucurestean, si am mancat cele mai bune clatite ever.

Daca exceleaza prin ceva, atunci in cap de lista de afla calitatea mancarii. Pana la urma, pentru asta mergem in primul rand la un restaurant, ca sa mancam bine. Ambientul si serviciile nu sunt, in mod evident, de neglijat, dar ocupa un loc secundar.

In foto a fost surprins “cevafoartebun cu sos gorgonzola” – aceasta a fost parerea goingout-ului care s-a bucurat de continutul farfuriei. Alaturi se afla cartofi gratinati cu rozmarin proaspat, despre care personal afirm ca sunt de exceptie.

Piesa de rezistenta insa, sunt “clatitele pentru premianti”. 🙂 Fierte intr-o licoare cu aroma de portocale, asezonate cu sos caramel (home-made) si servite cu inghetata de caramel. Este dulcele absolut. Dupa ce incercati clatitele astea, nu le vreti mai vrea niciodata cu dulceata. 😉

La restaurant Valea Oltului, portiile sunt mari si preturile sunt mici. Atat de mici incat eu trebuie sa-i intreb de unde se aprovizioneaza, poate le mai sugerez si altora. 🙂 Nota bene: niciun rabat de la calitate, in conditiile astea.

Recomandat.

Restaurant Valea Oltului

Valea Oltului, nr. 31-35
Telefon: 0740.93.67.62
Website: comming soon (www.restaurantvaleaoltului.ro)

4 Comments

 1. Daniela spune:

  Clatite! Yamiiii! Bune mai sunt clatitele! Gorgonzola nu-mi place, mi se face rau de la ea.

 2. Reparatii Laptop spune:

  Multumesc mult pentru informatie! Cu siguranta voi merge acolo, nu sunt exagerat de gurmand dar mi-e dor de clatite facute bine!

 3. Haine spune:

  Totul arata asa de gustos, mi-ai fakut pofta…mss pt pont…abia astept sa-l vizitez

 4. Laurentiu spune:

  Ce mancareeee! Nu doar ca mi-e o foame de lup si astept sa ies sa mananc, ceva, dar cand le vezi, nu ai cum sa nu poftesti 😀

Restaurant Valea Oltului