Find us on Google+ Restaurant Zen Sushi - restaurante

Restaurant Zen Sushi

Numele restaurantului Zen Sushi suna bine. Nu stiu cat sushi mancau vechii maestri zen, sau cati dintre ei frecventau restaurante – sushi bar, dar in mod cert nu le era strain preparatul, ceea ce indreptateste asocierea, desi numai seninatate zen nu-ti inspira minunatiile astea.
Restaurantul Zen Sushi e tanar, n-are mai mult de cateva luni vechime. Pare o afacere de familie: e mic (in jur de 20 locuri) si decorat in spiritul minimal japonez (desi are cateva scapari – de exemplu evantaiul chinezesc de deasupra barului 🙂 ).
Viata pare linistita aici, desi e mic, nu e aglomerat mai deloc. (Update: au inceput sa aiba clienti din ce in ce mai multi, se pare ca s-a dus vestea)

Mancarea e buna la restaurantul Zen Sushi: Tofu steak e o minunatie, rulourile maki sunt proaspat pregatite, la fata locului, nu de la frigider, si nu sunt cu nimic mai prejos de cele consacrate prin Bucuresti, iar Agedashi tofu arata de-ti vine sa te pozezi cu farfuria. 🙂 Minusul vine de la ceai, singura optiune fiind cel “la plic”.

Servirea e mai mult decat prietenoasa si amabila.
Preturile sunt medii, cred ca este singurul restaurant japonez din bucuresti in care nu te simti jecmanit (poate la Doya sa mai fie comparabil, dar acolo nu au sushi – update: Doya s-a inchis, in locul ei este restaurant Siam Thai).

zen_sushi

In iunie 2012 s-a deschis un al doilea Zen Sushi, langa Piata Victoriei, pe Str. Grigore Alexandrescu.

Restaurant Zen Sushi

Calea Serban Voda nr. 86
0767-232 094

Str. Grigore Alexandrescu, nr. 56
www.zensushi.ro

9 Comments

 1. iulian spune:

  salut ms pt articol vroiam sa-ti zic ca am reusit sa punem aer conditionat .si vreau sti ca toata comunitatea de japonezi din bucuresti maninca la restaurantul nostru ,chiar ambasada japoniei apeleaza la serviciile noastre.ms

 2. EasyGoing spune:

  Era de asteptat, ZenSushi, practic nu aveti concurenta in materie de restaurante japoneze. Noul Sushi Ko, lansat cu surle si trambite, a inceput deja sa acumuleze comentarii negative, iar cele consacrate deja…
  Sa aveti viata lunga si demna!

 3. dana spune:

  Dupa ce am incercat Sushi ko .Nu mai maduc la alt resturant …..

 4. Grigore spune:

  sushi ko fiind duda aia din centrul istoric?
  daca da, inteleg de ce-i spui “resturant” :)) e o jale de nedescris la sushiko, numai mancare japoneza nu e…

Restaurant Zen Sushi