Restaurante Otopeni

Restaurante Otopeni pentru locuitori sau turisti

Cunoscute din antichitate, ca hanuri sau taverne, restaurantele sunt o necesitate. Mai ales acum, in secolul vitezei, omul modern este dependent de ele.
Orasul Otopeni, situat in Nordul Capitalei, este una din cele mai moderne zone limitrofe, aflandu-se intr-o continua expansiune.  Otopeni este acum un modern oras in care casele si vilele elegante, precum si numeroase cladiri de birouri si sedii de firma au impanzit comuna de odinioara. Cel mai important punct de reper al orasului Otopeni este Aeroportul International Henri Coanda, principala poarta aeriana a Romaniei.
Astfel ca, atat pentru locuitorii orasului, oamenii de afaceri ce trec prin zona precum si pentru strainii ce viziteaza Romania, numeroase restaurante, atat cu specific rustic, traditional cat si cu meniuri din bucataria internationala au aparut in zona pentru a satisface toate cerintele clientilor.

restaurante-otopeni

Fiind o zona aflata departe de zgomotul si cenusiul Capitalei, majoritatea restaurantelor din Otopeni sunt amplasate in zone cu vegetatie bogata, fiind oaze de liniste si relaxare. Pentru locuitorii sau functionarii grabiti, in centrul orasului sunt amplasate numeroase restaurante unde se servesc meniuri diversificate.
In apropierea aeroportului international, Restaurantul Casa Romaneasca, situat chiar vis-a-vis de aeroport,  este locatia perfecta pentru a petrece clipe de neuitat in decorul traditional romanesc, si de a servi preparate din bucataria nationala, o tuica fiarta sau un platou ardelenesc.
Tot un restaurant cu specific autohton este si Casa Esanu, care vara isi primeste clientii in gradina de vara. In centrul orasului, numeroase restaurante isi asteapta clientii pentru un pranz cu preparate traditionale, sau pentru o cina romantica la care se servesc preparate rafinate din bucataria internationala, intr-o atmosfera intima.

Printre cele mai bine cotate restaurante Otopeni se numara, insa, localurile in care reveniti dupa o zi obositoare de munca, locuitorii se pot opri pentru o pizza sau un grill, inainte de a ajunge acasa. Explicabil astfel succesul restaurantului Tatu Bar Grill, care pune la dispozitia clientilor sai exact ceea ce acestia au nevoie: o pizza proaspata si o bere rece sau un pahar de vin.
Restaurant Capricciosa se lauda (pe buna dreptate) cu o pizza foarte buna, cu blat subtire si gust surprinzator. Aspectul este destul de precar, iar serviciile (poate si din cauza faptului ca restaurantul e tot timpul aglomerat) sunt la limita suportabilitatii.

Recomandari restaurante Otopeni pentru nunti si alte evenimente

O mare notorietate o au salile de nunti sau alte evenimente, aflate in orasul Otopeni, pentru ca exista un segment insemnat de oameni ce isi doresc sa petreaca ocaziile speciale din viata lor in locatii tihnite, relaxate, cu gradini somptuoase si eventual un club “cu de toate”: o piscina, un teren de tenis, ceva mai mult decat o masa obisnuita. Amintim, din aceasta categorie, Casa Heimerl Ballroom, Ambasad’Or Events Leisure, Club Residence “La Conac”, La Iancu. Ar fi de spus cate ceva despre fiecare in parte, renumitul Ambasad’Or gazduieste majoritatea evenimentelor de lux ale celebritatilor, dispunand de 4 sali in interior si un cort incapator (de lux si acesta – pe cat se poate) in exterior, pentru sezonul cald. Comentariile pe seama restaurantului specializat exclusiv pe evenimente sunt de toate tipurile, prin urmare parerea proprie a fiecaruia va fi cea care conteaza. Dl. Iancu din Otopeni, cel care a infiintat restaurantul La Iancu, a devenit celebru prin faptul ca a deschis unul dintre primele restaurante din zona, prin anul 2000, si s-a facut remarcat gourmanzilor cu o bucatarie romaneasca “de la mama ei”, gust bun si portii generoase, la preturi foarte accesibile.
Si parerea unui client multumit, despre restaurantul “La Seratta”: “La Seratta se distinge de multitudinea de restaurante / ballroom-uri ce organizeaza nunti prin profesionalism, comunicare, rafinament si atentia sporita la dorintele mirilor.  Locatia si servirea sunt de top la un pret corect, mai precis raportul pret-calitate este foarte bun.”
Tot in Otopeni sunt amplasate numeroase hoteluri (RIN, Denisa, Angelo, Charter)  care ofera in restaurantele proprii atat meniuri din bucataria traditionala romaneasca, cat si preparate internationale solicitate de oaspeti.

Comments are closed.

Restaurante Otopeni