Restaurante Pipera

Recomandari pentru restaurante Pipera

Zona Pipera era acum 20 de ani un teren pe care localnicii cultivau cereale iar animalele lor pasteau in voie. Acum Pipera este o zona de lux, cautata de bucurestenii  cu dare de mana din nevoia de a scapa de stressul orasului.
Aparitia vilelor elegante, cartierelor elegante, ansamblurilor rezidentiale, liceelor si scolilor particulare,  toate acestea au atras si investitorii care au construit zone comerciale, sali de fitness, spa-uri, cladiri pentru sedii de firme, birouri si binenteles restaurante Pipera si baruri.
Un nou oras a aparut in zona de nord a capitalei, elegant si exclusivist si odata cu el si numeroase restaurante.
In Pipera s-au deschis restaurante ce isi servesc clientii cu meniuri traditionale romanesti dar si cu specific international. In zona pot fi gasite restaurante grecesti, chinezesti, indiene, dar si bio. De la specialitati mediteraneene servite la Restaurantul grecesc Asteria, la preparatele bio de la BioNat, orice gurmand poate sa isi comande meniul dorit.

restaurante-pipera
Pentru iubitorii mancarurilor asiatice, restaurantul Chinese Garden ofera preparate traditionale chinezesti, iar pentru cei care prefera mancarurile “spicy”, restaurantul cu specific indian Kumar’s Agra Palace este locul ideal.
Cei ce prefera mancaruri italienesti, Restaurantul  Il Cantuccio ofera meniuri mediteraneene, din carne de peste, legume, precum si apreciatele paste si pizza.
Iubitorii mancarurilor sanatoase, bio, au la dispozitie un restaurant unic in Romania, conceptul de Be Nat, avand trei zone: Eat in, Lounge si Take away.
Insa toate localurile, indiferent de specific, sigur servesc si nelipsitele preparate traditionale romanesti, vestite in intreaga lume.

Restaurante in zona Pipera si imprejurimi – nunta in Pipera

1 Comment

  1. Roxana spune:

    Pentru cei care prefera un meniu mai mediteranean, Asteria este de departe cea mai buna locatie din zona. Nu pot sa nu remarc scurta paranteza din introducere…cand eram micuta, acolo nu exista nici macar 10% din ce s-a construit acum.

Restaurante Pipera