Retro Coffee or Tea

Retro Coffee or Tea este o cafenea retrasa (pentru cine prefera aglomeratia centrala), insa de oriunde ati veni, merita macar o incercare. Am fost astazi acolo si veti vedea de unde entuziasmul.

Cafeneaua (care poate fi si ceainarie, sau invers) este decorata exceptional, cu un bun-gust  care nu este in totalitate surprins de fotografiile facute de mine, cu un aparat neprofesional, insa o idee va puteti face. Armonia de culori este benefica si odihnitoare, decoratiunile sunt foarte bine alese si pozitionate, iar canapelele sunt, pe cat de frumoase, pe atat de confortabile.

Nici la capitolul preparate Retro Coffee or Tea nu sta mai rau, pentru ca este unul dintre putinele locuri unde am gasit ciocolata calda Eraclea. Pentru cine nu stie, este ciocolata aceea cremoasa, cu diferite arome, dintre care recomand cu mare caldura fulgii de cocos. 🙂
Mai mult decat atat, pe mese exista un meniu complet de ceaiuri din aceeasi marca, ce pot fi servite unele calde, altele reci.

Preturile sunt aliniate zonei, ceea ce face din cafeneaua Retro Coffee or Tea o locatie accesibila oricarui buzunar, aspect valabil nu numai pentru soft drinks, cat pentru toate produsele din meniu.

Sigur ca i-am gasit si minusuri, dar ele sunt scuzabile cata vreme se doreste a fi indreptate. Muzica nu este cea mai adecvata localului, iar echipa de angajati nu pare a fi definitivata, intrucat scartie nitelus, pe la incheieturi. 🙂

Interesanta pare ca va fi si terasa, a carei amplasare este suficient de stradala cat sa fie lesne de gasit.
Un website nu au inca, dar tragem sperante. 🙂

Retro Coffee or Tea

Str Campia Libertatii, nr 46
Telefon: 0764.992.992
0727.634.926

1 Comment

  1. Ela spune:

    Wow, cafeneaua asta parca ar fi facuta pentru mine!

Retro Coffee or Tea