Find us on Google+ Rob Kingsley in Viva Las Vegas, la Hard Rock Cafe - spectacole

Rob Kingsley in Viva Las Vegas, la Hard Rock Cafe

Unul dintre cei mai buni impersonatori din lume vine la Bucuresti, pentru un show emotionant, stralucitor si fascinant. Pe 21 martie la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va pune in scena showul „Viva Las Vegas,” pe parcursul caruia va recrea in lumina reflectoarelor perioade cheie din cariera regelui rock’n’rollului, interpretand cele mai indragite hituri lansate de ELVIS PRESLEY si schimband mai multe costumatii reprezentative.

Va fi un show grandios si impresionant, demn de orice mare scena a lumii in care ROB KINGSLEY va intregi periplul printre amintiri cu refrene efervescente, ca „That’s Allright Mama,” „Blue Suede Shoes” ori  „Jailhouse Rock,” dar si cu cu melodiile rascolitoare precum „Love Me Tender”, „Are You Lonesome Tonight” sau „Suspicious Minds.”

Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil.

In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition. Rob Kingsley este cotat ca un showman desavarsit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera electrizanta a unui show al regelui.

Pentru concertul din 21 martie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria VIP – 120 lei (intalnire si poza cu artistul)
Categoria 1 – 70 lei (loc la mese in fata scenei)
Categoria 2 – 50 lei (loc la mese in sala)
Categoria 3 – 30 lei (fara loc)

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online.

VivaLasVegas

Comments are closed.

Rob Kingsley in Viva Las Vegas, la Hard Rock Cafe