Find us on Google+ Romania Goes Raw - Ziua Internationala Raw Vegan - targuri

Romania Goes Raw – Ziua Internationala Raw Vegan

Pe 10 octombrie 2010, Romania Goes Raw

Ziua Internationala Raw Vegan, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Amsterdam, Strada Vitan-Bârzeşti, nr 7D, Bucuresti, se va desfasura in premiera in Romania, Targul Zilei Internationale Raw Vegan: “Romania Goes Raw”, concomitent cu alte targuri si intalniri din intreaga lume pe aceeasi tema.

Acest targ nu este destinat doar pentru adeptii acesti diete, ci pentru publicul larg interesat de un stil de viata mai sanatos, presarat cu mai multe alimente naturale si sanatoase.

Organizatorii sunt Ligia Pop (www.ligiapop.com, coordonator national) raw vegan chef, autoarea primei carti de retete raw vegan din Romania, intitulata “Retete Vegane fara Foc”, impreuna cu Quark SRL, distribuitor autorizat de roboti de bucatarie de ultima generatie.

Targul organizat de Ziua Internationala Raw Vegan – “Romania Goes Raw” va fi deschis pentru publicul larg, incepand cu ora 10:00 iar intrarea va fi gratis. Vom aveam intre 10-12 expozanti, care vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse diverse. De la electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, miere bio, legume si fructe bio, tavite cu vlastari, uleiuri aromatice, si pana la delicatese raw vegan ambalate sau proaspat preparate. Vor avea loc degustari de produse cat si demonstratii ale electrocasnicelor.

(preluare de pe Bucatar.net)

1 Comment

  1. simona spune:

    Un eveniment pe gustul meu! Iar acestea sunt imaginile mele de la targ:
    Romania cruda (sau primul targ raw vegan)

Romania Goes Raw – Ziua Internationala Raw Vegan