Salt’n pepper

Daca lucrezi in zona Timpuri Noi, pauza de pranz poate deveni, in scurt timp, o reala problema, atunci cand nu esti adeptul gustarilor fast-food. In cautare de alternative, restaurantul Salt’n pepper reprezinta, incepand cu discretia amplasamentului, o varianta la care vei constata ca poti recurge zilnic, pana la dependenta.

Nota de distinctie a localului Salt’n pepper se constituie in abilitatea bucatarului, Michelle, de a valorifica sugestiile clientilor intr-o combinatie perfecta de bun gust si savoare ce se regaseste atat in varietatea preparatelor  cu specific italian cat si in calitatea prezentarii lucrate in cel mai mic detaliu. Ospatarii sunt pregatiti si agreabili, au capacitatea de a face recomandari pe marginea meniului si o eleganta a atitudinii pe care rar o veti mai intalni, chiar si in localurile cu foarte mari pretentii. Decorul este imbietor prin simplitatea liniilor drepte, neobositoare, trasate armonios intr-o paleta coloristica ce va contribui la completarea momentului tau de liniste. Muzica de calitate, in surdina, zumzet de voci nederanjante, genul de local in care te poti relaxa fara a iesi din ritm.

Dimensiunea restaurantul Salt’n pepper permite, cel mult, o masa festiva in cerc restrans, dar are avantajul de a crea o atmosfera intima si neprotocolara in care poti avea degajarea si libertatea de acasa.

Constati cu incantare ca te simti in largul tau in acest gen de restaurant chiar daca iei masa singur, in doi sau insotit de cativa prieteni, ambientul si serviciile se preteaza oricarei preferinte. Pizza este excelenta, sosurile albe de mare exceptie, pastele bine echilibrate din condimente, cafeaua foarte buna. Desertul cu ananas o surpriza placuta.

Preturile in restaurantul Salt’n pepper sunt medii, insa justificate de calitatea ingredientelor, iar impresia de ansamblu va fi aceea a unei alegeri perfecte.

In serile de vara te poti racori pe terasa cu aspect de curte interioara, te poti relaxa si te poti rasfata cu o inghetata. E buna.

Restaurant Salt’n pepper

Adresa: Str. Viorele, nr . 24-26
Telefon: 0744663451
0724546352
www.sare-piper.ro

2 Comments

  1. ronin spune:

    servirea este exact cum spune autoarea articolului; ce pot sa adaug e ca restaurantul are specific italian daca bine imi mai amintesc. 🙂 e fain!

Salt’n pepper