Find us on Google+ Sandra Brown Carti - carti, Shopping

Sandra Brown Carti

De ce cumparam carti semnate Sandra Brown

Imi aduc aminte ca, atunci cand eram mica, mama avea o intreaga colectie de carti scrise de Sandra Brown. Cand am mai crescut si aveam varsta potrivita sa-i inteleg cartile, mi-am dat seama de ce mama nu se lasa pana nu le termina. Felul in care aceasta stie sa faca actiunea sa se desfasoare, sa se complice si sa te tina cu sufletul la gura, a facut ca Sandra Brown sa aiba mai mult de 50 de romane bestseller din cele peste 70 pe care le-a scris.

Desi nu multa lume stie asta, Sandra Lynn Brown a publicat si sub pseudonimele Rachel Ryan, Laura Jordan si Erin St. Claire. De asemenea, unii scriitori din anii ’90 au profitat de “febra” Sandra Brown si au publicat carti sub numele de Sandra J Brown, atribuindu-i-le scriitoarei. Cunoscuta ca una dintre cele mai citite scriitoare americane de carti de dragoste, Sandra Brown a scris si thrillere si, in 2008, a primit premiul Thriller Master, acordat de International Thriller Writer’s Association.

Sandra Brown creeaza personaje irezistibile, cu secrete scandaloase, pasiuni ascunse, vieti duble, incadrate intr-o urzeala de intrigi demna de talentul ei incontestabil de povestitoare. Acest talent i-a adus cartile in topul bestsellerelor mondiale, cu peste 80 de milioane de carti vandute, traduse in 33 de limbi.

Sandra Brown – Recomandari

Romanul “Matase Frantuzeasca” este povestea unui barbat care se indragosteste de femeia pe care o va condamna la moarte. Este un roman convingator, bine documentat, exotic, misterios si romantic.

 

 

 

 

 

 

 

 

Invidia, dragostea, dorinta, mandria si lacomia se impletesc in povestea exploziva din “Ultimul Joc”.

Plin de pasiuni, secrete intunecate si dorinta de razbunare, “Focul Mocnit din Paradis” este un roman fierbinte in care fiecare familie are un secret apasator.

 

 

 

 

 

 

 

O intriga captivanta, in jurul unei mize uriase: o reportera incearca cu disperare sa scoata la lumina o crima teribila petrecuta in culisele Casei Albe – “Exclusiv”

 

 

 

 

 

 

 

 

“Un bestseller uluitor, plin de ura, secrete intunecate, razbunari, dragoste arzatoare, care fac din Eden Pass un loc mai fierbinte decat iadul”- scurta descriere de pe coperta spune tot.

 

 

 

 

 

 

 

Cea mai fierbinte poveste de viata texana prinde viata in “Imaginea din Oglinda”: pentru a-si salva viata ei si pe a barbatului de care se indragosteste, o reportera TV capata identitatea unei alte femei si este prinsa intr-un vartej de pasiune, politica, crima si dragoste.

 

Unul dintre cele mai intense si mai captivante romane scrise de Sandra Brown este “Paravanul de fum”. Un roman in care eroii sunt de fapt criminali, prietenii sunt demascati ca dusmani, iar coruptia, razbunarea si tradarea sunt ascunse in spatele unui “paravan de fum”.

 

 

 

 

 

 

 

Daca v-am deschis apetitul pentru carti de dragoste placute, online puteti gasi o colectie vasta de carti Sandra Brown.

 

 

2 Comments

  1. Laurentiu Iancu spune:

    Mama are si acum o intreaga colectie cu cartile ei. Pe mine nu ma pasioneaza, prietena am vazut ca incepe sa tanjeasca dupa ele.

Sandra Brown Carti