Satya – restaurant, ceainarie, spa

Satya este locul in care alimentatia sanatoasa, vegetariana, se imbina perfect cu ceaiurile si relaxarea oferita de catre SPA. Situat intr-o zona usor-accesibila (Piata Victoriei), restaurantul iti pune la dispozitie un meniu diversificat de preparate vegetariene, vegane si RAW, totul completat de un decor cum nu ai mai intalnit in Bucuresti.

 Satya – restaurant, ceainarie, spa

Facilitati
– Apa alcalina ionizata sta la baza tuturor preperatelor din meniu. Studiile au aratat in nenumarate randuri proprietatile de detoxifiere, neutralizare a radicalilor liberi, reintinerire, vindecare si echilibrare.
– Nu sunt folosite ingrediente inghetate sau congelate
– Mancarurile si bauturile au la baza ingrediente bio
– Vase spalate cu detergenti naturali.
– Nu se folosesc conservanti sau derivate, in prepararea alimentelor

SPA
Satya este un Centru Holistic, in care, pe langa restaurant, ceainarie si magazin, te poti relaxa prin intermediul SPA-ului, care te va tenta cu:
– Masajul Ayurvedic, ce are origini stravechi indiene. Regulile sale se gasesc in textele antice constitutive ale medicinei Ayurvedice: Sushruta si Charaka Samhita.

 

Trateaza fizicul si mintea, transmitand o energie vitala ce ajuta toate sistemele organismului sa se refaca si sa se innoiasca. Aplicat cu regularitate, poate inlatura tensiunea musculara, tonifia organismul, reda agilitatea articulatiilor intepenite si stopa imbatranirea prematura si aparitia ridurilor. Este considerat instrumentul optim in combaterea stresului, fiind, totodata, de un real ajutor in vindecarea maladiilor, prin energizarea zonelor vitale numite Marma, si mentinerea lor in conditii optime, avand prin aceasta calitatea de a potenta vindecarea naturala.

– Bazinul de relaxare Samadhi (Samadhi Floatation Tank) este un bazin de mica adancime (30 cm) cu apa foarte sarata si calduta (la temperatura corpului), acoperit de o structura piramidala ce ajuta la canalizarea energiilor benefice Universale asupra celui carese afla inauntrul ei. Sarea ajuta totodata si la curatarea fizica si energetica a celui care este in apa. Un efect purificator si echilibrant il au totodata si cristalele vechi de milioane de ani, ce inconjoara piramida, sporind astfel semnificativ efectul acesteia. Totusi, principalul beneficiu al bazinului este faptul ca anumite persoane care stau in interiorul acestuia in conditii de ”imponderabilitate” si intuneric total, incep dupa 45 minute – 1 ora sa intre in stari de constiinta extinsa- Universala.

– De asemenea, poti vizita magazinul local, dar si online, cu produse ce sunt menite sa faciliteze rezonanta cu elementele naturale, aducand, astfel, pacea, sanatatea, echilibrul, frumusetea si fericirea in viata fiecaruia.

Satya – O noua dimensiune a spiritualitatii, un mod de a trai, o calatorie sublima, un spatiu sacru; acel loc unde fuziunea dintre ambianta mistica si muzica celesta, creeaza o experienta tamaduitoare si hranitoare pentru trup si suflet.

Nu se fumeaza.

 

Ceainaria Satya

Reprezinta cea mai noua mandrie a celor de la Satya. Situata la etaj, ofera un spatiu separat de restaurant, cu un decor usor diferit, arome dintr-un alt registru, dar cu aceeasi ambianta, servire si profesionalism. Meniul numara zeci de sortimente sosite de departe, pregatite cu multa atentie si dragoste pentru ceea ce natura a creat, iar omul cu grija a cules.

 

Comments are closed.

Satya – restaurant, ceainarie, spa