Scala – Boutique Hotel Bucuresti

Hotel Scala. Cordial, Distins, Boutique.
Gandit pentru a satisface si cele mai exigente asteptari, Boutique Hotel Scala este o destinatie de referinta pentru toti iubitorii conceptului confort boutique.

Hotel Scala este mai mult decat un loc destinat odihnei, este o incursiune fascinanta intr-o lume a rafinamentului care tinde spre perfectiune. Aici veti gasi o atmosfera distinsa, cordiala, la care se adauga acea “art de vivre”, care face ca luxul sa rimeze cu relaxarea.
In cele 10 camere si un apartament totul este conceput ca o simfonie a confortului modern si a clasicului invincibil, pentru a darui o experienta memorabilia, mereu repetabila.


Amplasat in inima metropolei, aproape de toate punctele de interes major ale Bucurestiului, la doar 20 de metri de Bulevardul Magheru, Hotel Scala este locatia ideala, oricare ar fi scopul sederii dumneavoastre. Hotelul Scala este privilegiat nu doar pentru locatia centrala, dar si pentru onoarea de a se afla intr-o cladire istorica, una dintre lucrarile de referinta ale celebrului arhitect Gh. Simotta.

Evenimentele, conferintele si intalnirile business, dar si vacantele dumneavoastra, la noi vor purta amprenta profesionalismului unei echipe de elita si a unei atmosfere distinse, caracterstice conceptului Confort Boutique, atat de apreciat in intreaga lume.

Scala Hotel, Discover the Boutique Experience

Str. C.A. Rosetti, nr. 19
Telefon: +40 31 104 11 11
+40 31 104 11 13
www.hotelscalabucuresti.ro

Comments are closed.

Scala – Boutique Hotel Bucuresti