Find us on Google+ Serile Teatrului Studentesc – traditie de doua decenii - festivaluri

Serile Teatrului Studentesc – traditie de doua decenii

Unul dintre cele mai iubite festivaluri nationale de teatru, ,,Serile Teatrului Studentesc”, revine cu cea de-a XX-a editie! Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SiSC) are onoarea de a aduce si anul acesta, in lumina reflectoarelor, o noua generatie de actori.

Festivalul se va desfasura in perioada 26-30 martie si va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, avand intrarea libera in limita locurilor disponibile, ce pot fi rezervate online. Aceasta editie doreste sa aduca in lumina reflectoarelor talentul si arta, spre a trezi interesul celor peste 8000 de spectatori ce ne-au fost alaturi an de an, oferindu-ne nenumarate randuri de aplauze. Debutand in anul 1997, ,,Serile Teatrului Studentesc” serbeaza doua decenii de cand zeci de tineri pasionati de teatru isi deschid aripile pe scena festivalului, in fata unui juriu de elita, format din actori renumiti precum Vlad Radescu, Anca Maria Colteanu, Tomi Cristin si Victor Dan. Acestia ne-au dovedit in nenumarate randuri ca arta poate deveni un mod de viata, motiv pentru care sustin tinerele talente in drumul lor spre succes.

Anul acesta, trupe de amatori si profesionisti din intreaga tara, impreuna cu trupa SiSC, vor urca pe scena si, sub privirile dumneavoastra, isi vor deschide sufletele, oferind pasiune si emotii in schimbul zambetelor si aplauzelor. Timp de cinci zile, de sub mastile propriilor personaje, trupele se vor intrece in piese de teatru, interpretare si talent si ne vor arata cum pasiunea lor a devenit un adevarat stil de viata. In ultima zi a festivalului, cele mai indragite reprezentatii vor fi rasplatite de catre juriu si parteneri in cadrul ceremoniei de premiere.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest festival si pentru programul complet, accesati http://sts.sisc.ro sau urmariti-ne activitatea pe pagina de Facebook: https://facebook.com/sts.sisc/.

In cei 21 de ani de activitate, Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SiSC), cea mai veche organizatie din cadrul ASE Bucuresti, se mandreste cu peste 150 de proiecte realizate pana in prezent, ce se pliaza pe interesele studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica. Acestea au menirea de a-i ajuta sa se dezvolte atat de plan profesional, cat si pe plan cultural.

Comments are closed.

Serile Teatrului Studentesc – traditie de doua decenii