Shanghai Garden

Singurul restaurant chinezesc din Pipera, pe nume Shanghai Garden, a fost o surpriza de proportii. E o vila imensa, din care o parte am inteles ca e hotel, cu finisaje foarte bune si decorata cu foarte mult bun gust, avand in vedere ca patronii sunt chinezi. 🙂
Gradina e o superbie! Nu degeaba restaurantul asta te baga in ceata, spunandu-si uneori Chinese Garden. Ce-i drept, superbie cu vedere (printre bazi) spre soseaua Pipera, ceea ce ma face sa cred ca terasa Shanghai Garden nu e prea placuta in timpul saptamanii, din cauza traficului infernal. Cert e ca, intr-o duminica dupa amiaza, pe la orele 19, era aproape de perfectiune. Pe terasa erau doua mese pline cu chinezi. Semn bun, mi-am zis, daca roiesc chinezi, inseamna ca mancarea e ca la ei acasa. Si-asa a fost:

Spaghete verzi cu usturoi – ceva deosebit, dar nu recomand incepatorilor, e o mancare din cele chinezesti sadea, mai greu de gustat de catre romani
Fasii de cartofi iute acru – excelent
Branza de soia afumata cu urechi de lemn – excelent
Varza chinezeasca in sos acrisor – deosebita, iarasi, un gust si-o aroma autentic chinezeasca
Alge cu usturoi – clasice, nimic deosebit fata de alte restaurante
Orez cu legume – foarte bun, cantitate mare

Shanghai Garden este, in acest moment, cel mai bun restaurant chinezesc accesibil unui bucurestean. Pe langa mancarea excelenta, dispune de-o locatie foarte bine exploatata, si cu servicii foarte bune.
Preturile sunt medii. Recomandat!

shanghai_garden

Shanghai Garden

Sos Pipera – Tunari, nr. 2
021-269 13 12
www.chinese-garden.ro

3 Comments

  1. mirela spune:

    Restaurant Long Xuan ( Casa Dragonului ) din Bucuresti Calea Dudesti 198 este tot ceea ce iti poti dori de la un restaurant chinezesc: mancare super buna intr-o atmosfera primitoare.
    Va recomand acest restaurant, are si livrare la domiciliu.

  2. roarhitect spune:

    Imi place mancarea chinezeasca foarte mult; cu siguranta cand venim la bucuresti o sa vizitam Shanghai Garden. La cluj exista un restaurant cu specific chinezesc foarte foarte bun …vi-l recomand cu caldura. Eu merg saptamanal sa mananc acolo. Sunt cei mai buni. Se numeste tot restaurant shanghai. Dati un search pe google si-l gasiti usor.

Shanghai Garden