Smartphone cu Android

Te bate gandul sa iti schimbi telefonul, sa nu intri in noul an cu o “vechitura”? Ei bine, daca te-ai gandit la un smartphone cu Android, ca sistem de operare, iti sarim un pic in ajutor cu cateva recomandari justificate.

De ce recomandam sistemul de operare Android pentru smartphone?

Browserul default cu care vin smartphone-urile cu Android este excelent, are suport flash si incarca paginile mai repede decat Opera Mini sau Dolphin. Desktop-ul este extrem de personalizabil, si Android pune la dispozitie nenumarate widget-uri care sa iti faca navigarea prin telefon cat mai usoara, precum si racordarea la retelele sociale, email si alte cai de comunicare. Ele pot fi aranjate in cate “pagini” de desktop vrei, permitand astfel o organizare buna, fara sa aglomereze ecranul.

Conectivitatea este si ea un plus, iar daca tot a venit vorba de paginile desktop-ului, poti avea una care sa contina widgeturile de on-off pentru wireless, internet mobil, bluetooth . Evident, un smartphone cu Android are si flight mode.

Conectarea la PC este simpla ca ABC, prin cablu usb ai acces la cardul SD fara sa fie nevoie sa instalezi absolut nimic. Notificarile sunt un punct forte: Android iti permite sa primesti notificari fie ca este vorba de email, sms, ultimul tweet, mesaj instant pe messenger sau notificare Facebook.

Android Market este o sursa inepuizabila de aplicatii, de la cele mai utile pana la cele mai traznite, si iti da posibilitatea sa alegi cele mai bune variante pentru aplicatiile instalate pe telefon. In cele din urma, Android-ul are integrare Google, ceea ce usureaza enorm cautarile managementul contactelor. Apologia fiind incheiata, nu trebuie decat sa urmezi linkurile pentru a afla mai multe despre telefoanele recomandate:

Recomandari smartphone cu Android

Samsung I9000 Galaxy S
Ecran Amoled, 8 Gb, filmare HD si alte bunataturi

HTC A9191 Desire HD
Super-rezistent, procesor ultrarapid, ecran urias.

LG P500 Optimus One
Raport pret/calitate excelent, ideal pentru cei care vor un smartphone mai ieftin.

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
Un smartphone pentru doamne sau cei carora nu le plac telefoanele prea mari, insa le vor destepte 😆

HTC 7 Trophy , o bestie 🙂

Speram ca v-am ajutat in alegerea unui smartphone cu Android!

Smartphone cu Android

2 Comments

  1. Jeanette spune:

    De aceea e separat, si nu in lista. Multumim pentru apreciere 🙂

  2. Pantaloni Ski spune:

    foarte interesant acest smartphone un concurent serios contra iphonului

Smartphone cu Android