Smartphone Nokia E7

Cel mai mare producator mondial de telefoane mobile ne-a anuntat ca noul smartphone Nokia E7 va di disponibil in piata din luna februarie, desi initial lansarea era programata pentru sfarsitul anului trecut. Pe sistemul “ce jucarie noua sa ne luam”, smartphone Nokia E7 deja ne da fiori. Sa vedem de ce!

Smartphone Nokia E7 specificatii

Nokia E7 este un telefon slider care se adreseaza in primul rand mediului business. Este dotat cu o tastatura Qwerty integrala, ecran Amoled (o rezolutie de 640 x 360 pixeli) si functioneaza cu un sistem de operare Symbian-3. Tehnologia ClearBlack Display asigura o vizibilitate mai buna in timpul zilei si culori mai vii, prin ameliorarea fenomenului de reflectie a obiectelor din jur.

Din punct de vedere tehnic, smartphone Nokia E7 are wireless, bluetooth, micro-USB, conector AV standard, memorie interna de 16 GB, receptioare GPS si A-GPS integrate, harti Ovi cu navigatie auto si pietonala, busola si accelerometru pentru orientarea corecta a afisajului. Pentru amatorii de multimedia, Nokia E7 este dotat cu o camera foto de 8 MP, prevazuta cu autofocus si blit cu led dublu, si functie de recunoastere a fetelor. Daca vreti sa faceti si un filmulet, camera poate filma la rezolutie 720 p de calitate HD, cu setari pentru scena, lumini, tonuri de culoare.

Spuneam ca Nokia E7 este o buna achizitie pentru oamenii de afaceri, dispunand de un pachet software Office Communicator Mobile, dezvoltat special de Microsoft pentru Nokia.

Smartphone Nokia E7 pret: 2.699 ron

Smartphone Nokia E7

3 Comments

  1. Daniela spune:

    Bun tare telefonul. Am vazut si un clip cu el, il testau sa vada daca se zgarie, il puneau in apa sa vada daca mai merge.

  2. Scorpyo spune:

    În curând nu va mai fi Symbian, Nokia va trece pe Windows 7 Phone dar nu se ştie când va fi lansarea noilor telefoane Nokia deoarece a fost amânată lansarea. Cât despre telefonul acesta… arata bine, are rezoluţie destul de bună, numai că mie îmi place mai mult Android-ul.

  3. Telefoane Dual Sim spune:

    celel mai bune sunt telefoanele de la nokia , au o rezistenta buna se strica foarte greu iar ca disegn sunt frumoase , oricum firma nokia e recunoscuta dupa ce telefoane produce , pacat ca a plecat din Romania

Smartphone Nokia E7