Sot de vanzare, dupa Mihail Zadornov

“Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea.

„Soț de vânzare” – 02 Martie, ora 20 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor strident colorate, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Comedia este o satira la adresa feminitatii moderne, pline de determinare si de aplomb, precum si la adresa masculinitatii exacerbate, care luata la bani marunti pare a se estompa in mrejele feminitatii bine calculate.

sotdevanzare

 

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!

 

Pret bilet: 25 lei.

Pentru detalii: 0723.196.376 | http://teatrul-rosu.com/teatrulrosu@yahoo.com | facebook.com/teatrulrosu1

Comments are closed.

Sot de vanzare, dupa Mihail Zadornov