Find us on Google+ Spago Pizza - restaurante

Spago Pizza

Am descoperit Spago Pizza pe facebook, prin like-ul unui prieten… stiti cum e cu prietenii si cu like-urile, devin din ce in ce mai folositoare pentru diferite recomandari.
Poza era superba, delicios de superba (e licenta poetica, nu-mi spuneti ca nu ma pot exprima asa 😆 ), iar in dreptul ei scria ca este fotografie reala, din colectia proprie de preparate. Am apreciat (cu like 😀 ) pentru ca destul de rar fotografiile preparatelor, in special pizza, reflecta atat de bine realitatea.

Am facut si-un “research” mic, si-am constatat ca Spago Pizza s-a deschis in Bucuresti de foarte putin timp, ca au promotii felurite pentru a se face cunoscuti, si ca sunt foarte aproape de locuinta mea, motiv care m-a determinat sa comand. Comanda se poate face in doua feluri: prin formularul de pe website, sau prin telefon. M-au informat ca au o oferta a zilei, care consta intr-o pizza sau o salata, gratuit, la doua pizza comandate. Mi-a placut foarte mult ideea, este utila in multe situatii, si cand vrei un starter inainte de pizza, si cand e vorba despre o familie cu unul sau doi copii, si cand se intampla o intalnire “intre fete”.

Aveam totusi o oarecare reticenta, pentru ca sunt destul de putine pizzerii in Bucuresti care se ridica la asteptarile mele exagerate in materie de pizza. Blatul trebuie sa fie subtire si crocant, dar nu uscat, gustos, in acelasi timp, umplutura sa nu fie nici prea multa, nici prea putina, perfect echilibrata, sa nu simt ca “mai mergea” un anume topping, sau ca un altul a fost folosit in exces. E greu, va spun, un singur restaurant italian facea o pizza perfecta.

Comanda a venit in 40 de minute, un timp record pentru majoritatea restaurantelor cu delivery, iar ceea ce au devoalat cutiile pe care le-am primit, s-a acordat atat de bine cu perceptia mea despre pizza ideala, incat a fost musai sa scriu, pentru a face cunoscuta o locatie ce merita pe deplin denumirea de pizzerie.

Cunoscatorii si pretentiosii pot verifica cele spuse, si ii astept cu pareri.

 

Spago Pizza

Str. Matei Basarab, nr. 93
Telefon: 074 090 9000
www.spagopizza.ro

2 Comments

  1. Transport persoane spune:

    Mmmm…Ce delicios arata!

  2. Laurentiu spune:

    Comanda in 40 de minute? Mi se pare chiar un record, de obicei dau comanda inainte sa mi se faca foame :))

Spago Pizza