Find us on Google+ Spectacol Shadowland - spectacole

Spectacol Shadowland

Spectacol Shadowland, fabulosul dans al umbrelor, in premiera in Romania!

Trupa Pilobolus Dance Theater intrece orice inchipuire atunci cand urca pe scena. In spatele unui ecran alb, dansatorii incep sa se transforme sub ochii tai in animale, obiecte animate, cladiri, personaje celebre si scene. Asemanarea cu realitatea este atat de mare incat uneori uiti ca sunt doar niste oameni.

Cu spectacole sold-out si premiate, Pilobus, prin Shadowland, a reusit sa dea un alt inteles jocului cu umbre. Dansatorii combina atat o coregrafie extraordinara, cat si teatru si muzica. Shadowland este o reprezentatie complexa a visului unei fetite care se simte singura si marginalizata de catre familie. Ea incepe o calatorie de descoperire. Pe drum intalneste fel de fel de creaturi: bucatari nebuni, un elefant sau o mana de gigant care o transforma in fata-catel.

 

„Un spectacol complet nou, Shadowland va deveni, fara indoiala, unul dintre cele mai importante evenimente teatrale din noua stagiune” – Absolute Madrid

„Acest spectacol amesteca elemente ale operetei și teatrului, elemente de acrobatie si dans, poezie și cultura pop într-o minunata opera de arta” – Berliner Morgenpost.

Shadowland, dansul umbrelor, un spectacol fascinant, vine în pemiera in Romania. Renumita trupa Pilobolus Dance Theater va sustine doua reprezentatii la Bucuresti, pe 23 si 24 februarie 2014, la Sala Palatului.

shadowland

Comments are closed.

Spectacol Shadowland