Find us on Google+ Stă în puterea noastră să ridicăm un om îngenuncheat de o boală incurabilă! - sociale

Stă în puterea noastră să ridicăm un om îngenuncheat de o boală incurabilă!

Diagnosticarea cu o boală incurabilă poate echivala cu o prăbușire. Indiferent de vârstă, statut social și planuri de viitor, un diagnostic necruțător distruge un întreg univers. Iar o astfel de boală nu vine niciodată însoțită de explicații. Nu sunt „povești“ văzute la televizor, sunt cazuri reale, de lângă noi.

Lupta pe care cineva o poartă cu un dușman invizibil cu puteri nemăsurate este dificilă și devine aproape imposibilă atunci când cel care o înfruntă nu este sprijinit și încurajat. Îngrijirea paliativă este dedicată celor aflați într-o astfel de situație și se adresează omului ca întreg.

2lasuta.hospice

Fundația HOSPICE Casa Speranței există de 23 de ani pentru copiii și adulții cu boli incurabile din România. Din 1992 până acum, 14.600 de oameni aflați într-o cursă nedreaptă au găsit alinare la HOSPICE. Organizația are două centre cu servicii integrate de îngrijire paliativă, unul la Brașov și altul la București.

Transmiteți mesajul fundației din Campania „2% pentru demnitate“, completați formularul 230 și astfel redirecționați 2% din impozitul pe venit în beneficiul pacienților îngrijiți la HOSPICE. Mai multe informații despre campanie, formularele 2%, precum și alte modalități de implicare veți găsi accesând pagina de campanie http://2lasuta.hospice.ro/

Stă în puterea noastră să ridicăm un om îngenuncheat de o boală incurabilă!

Comments are closed.

Stă în puterea noastră să ridicăm un om îngenuncheat de o boală incurabilă!