Find us on Google+ Stilul de viață eco - cât de mult poți economisi? - Altele

Stilul de viață eco – cât de mult poți economisi?

Într-o societate care este din ce în ce mai axată pe respectarea naturii și protejarea mediului înconjurător, o parte dintre oameni au început să-și schimbe stilul de viață, orientându-se către versiunea eco. O astfel de perspectivă asupra modului de viață îți va oferi o îmbunătățire nu doar a calității vieții (din punct de vedere al sănătății), dar te va ajuta să ai parte și de satisfacții financiare pe termen scurt. Așa cum și împrumuturile online (netistä lainaa) reușesc să se dovedească a fi de mare ajutor atunci când sunt utilizate în conformitate cu scopul lor (pentru rezolvarea problemelor financiare urgențe), așa și modificarea stilului de viață într-un sens mai apropiat de natură te va ajuta să descoperi multiple avantaje, atât legate de dezvoltarea individuală, cât și de cea financiară!

Eco este mai bine nu doar pentru viață, ci și pentru banii tăi!

În general, oamenii consumă în mod exagerat, fac risipă și nu iau în calcul să-și achiziționezi exact cât au nevoie și cât pot utiliza din ceea ce cumpără. De la mâncare (pentru care ne alocăm cel puțin 40% din valoarea venitului lunar) și până la obiecte de îmbrăcăminte și produse pentru întreținere ori obiecte electrocasnice și electronice care sunt în trenduri, noi, oamenii, nu facem decât să risipim banii pe care îi câștigăm și pe care i-am putea folosi într-un mod mult mai avantajos pe termen lung. Schimbarea stilului de viață nu înseamnă doar renunțarea la obiceiurile noastre care sunt consumatoare de bani și care ne cauzează probleme de sănătate, așa cum sunt, de exemplu, viciile, ci încetarea totală a vechiului stil de viață și abordarea unuia nou, complet diferit de cel precedent.

Pentru a fi cu adevărat eco nu trebuie să ne păstrăm obiceiul de a ne deplasa cu mașina personală, ci vom aborda stilul natural, de a ne folosi de mijloace de transport nepoluante, așa cum este bicicletă. În acest mod, pe lângă procentul de 8% destinat combustibilului necesar pentru deplasările cu autoturismul vom obține și un avantaj cât se poate de clar în ceea ce privește sănătatea noastră, dar și protejarea mediului înconjurător. Renunțarea la vicii, de exemplu, ne va ajuta să economisim până la 7% din ceea ce câștigăm lunar, iar eliminarea cărnii din consumul nostru va conduce la o reducere cu până la 20% a costurilor lunare cu mâncarea, ceea ce ne va permite să facem mult mai multe economii.

Banii sunt o sursă de stres permanent, mai ales atunci când nu-i administrăm în mod corespunzător, așa cum se menționează și pe heti24.fi, dar atât timp cât ne-am stabilit un nou mod de viață, banii vor fi mai simplu și mai eficient de gestionat. În situația celor care au adoptat stilul de viață eco, aceștia au reușit să depășească nivelul de economisire de 25%-30% în fiecare lună, ceea ce înseamnă că pe termen lung, valoarea economiilor va fi la un nivel foarte ridicat. Chiar dacă pare a fi echivalentul unei privațiuni masive, acest stil de viață reprezintă o nouă șansă nu doar pentru organismul celui care îl asimilează, ci și o nouă oportunitate de a învăța să folosim banii așa cum este corect din punct de vedere financiar!

Comments are closed.

Stilul de viață eco – cât de mult poți economisi?