Find us on Google+ Studiu întreprins de BestStudios.ro - Cum percep bărbații moderni frumusețea unei femei? - diverse

Studiu întreprins de BestStudios.ro – Cum percep bărbații moderni frumusețea unei femei?

Da, studiile întreprinse de echipa BestStudios.ro din București susțin că au gasit răspunsul, respectiv trăsăturile pe care bărbații le apreciază la femei, cel puțin dacă discuția este purtată la un nivel generalist. Conform acestor studii, un bărbat caută în femeia visurilor sale doar câteva calități, spre deosebire de reprezentantele publicului feminin, care sunt recunoscute pentru exigențele impuse.

Ca o viziune generală, afirmă managerul acestui studio de videochat BestStudios.ro din București, bărbații sunt atrași în subconștient de trăsăturile fizice care reușesc să emane sănătatea și fertilitatea unei femei.

Raportul ideal. Studiile arată că bărbații preferă o talie mai mică și șolduri mai mari. Aparent, raportul ideal între talie și șolduri este 7 – 10. Pentru un model care lucrează în sfera videochatului, această preferință este ușor de observat la majoritatea membrilor, aceștia fiind atrași de piesele de lenjerie care pun mai bine în valoare silueta tip clepsidră, în care talia este subțiată, iar șoldurile capătă mai mult volum. Așadar, raportul dintre șolduri și talie este important.

Voci cu tonalități înalte. Cercetările demonstrează că o voce de sex feminin puțin mai înaltă este considerată mult mai atractivă de către barbați. După numeroase opinii primite din partea bărbaților, echipa studioului de videochat BesStudios.ro vă poate confima faptul că vocile ridicate sunt percepute de bărbați ca fiind tinere și feminine, deci atractive într-o conversație.

Sursa foto: MarieClaire.com

Părul strălucitor. Bărbații iubesc părul strălucitor și sănătos. Șuvițele lungi, strălucitoare și bogate atrag atenția bărbaților, care aseamănă părul lung și des cu o stare generală de bine a femeii. În plus, studiile confirmă faptul că barbații sunt atrași de bucle mai presus decât de părul drept, contrar așteptărilor pe care și le formează femeile.

Astfel, indiferent dacă este vorba despre un fundal genetic excelent, despre o alimentație bună sau despre efectul miraculos al unui nou balsam, părul sănătos rămâne unul dintre primele criterii care aduc aprecierea unui bărbat.

Zâmbetul. Zâmbetul este un alt punct forte al femeii moderne, indiferent dacă ea practică o meserie în care trebuie să fie întotdeauna amabilă ori dacă își petrece timpul mai mult singură, fără a interacționa cu foarte multe persoane. Da! Studiile și experiența modelelor de videochat BestStudios.ro sunt cele două aspecte care atestă faptul că zâmbetul este arma de seducție cea mai ușor de pus în practică de către o femeie.

Zâmbetul este considerat atrăgător pentru că sugerează încredere în propria persoană, dezinvoltură și o cantitate mai mică de nervi și stres. Bărbații obișnuiesc să preia inițiativa în funcție de modul în care percep starea de spirit a femeii, iar zâmbetul este un indicator important în această ecuație.

Mai puțin machiaj. Echipa de make-up artiști a studioului BestStudios din București a observat această tendință în solicitările modelelor de videochat, care doresc să se prezinte în fața camerelor web din ce în ce mai naturale, optând pentru luminozitatea și prospețimea tenului, în detrimentul machiajului intens în zona ochilor sau a buzelor.

Aspectul natural este în vogă, iar acest lucru este confirmat chiar de bărabați, care preferă femeile ce poartă cu până la 40% mai puțin machiaj decât standardul.

Comments are closed.

Studiu întreprins de BestStudios.ro – Cum percep bărbații moderni frumusețea unei femei?