SushiPoint by SushiMania

M-am impiedicat (la propriu) de SushiPoint, locatie aparuta ca din senin in Auchan Titan. Ajung destul de des pe-acolo si cam stiu toate magazinele si restaurantele; s-au transformat intr-un spatiu familiar pe care il “contabilizez” de fiecare data, in trecere, cu coada ochiului. Cum de cele mai multe ori totul e neschimbat, ma opresc doar unde am treaba, gandindu-ma, ca orice femeie, la altceva. 😀

8998645e8cb56468cb25e5976f1a74c0

Spatiul SushiPoint, deschis prin doua laterale, viu colorat si cu un raft plin de niste obiecte ce pareau decorative (vazute mai de departe), m-a determinat initial sa fac doi pasi inapoi, ca sa pot citi cum se numeste. SushiPoint – scris cu niste caractere pe care le mai vazusem undeva – nu mi-a spus nimic, in prima faza, prin urmare am intrat sa interoghez vanzatoarea. Duduia, foarte amabila, mi-a dat toate informatiile pe care i le-am cerut, m-a privit rabdator si mi-a explicat (intr-o oarecare masura), care sunt ingredientele din care se prepara sushi si maki (semn ca studiase bine pliantul pe care mi l-a si oferit). Cum orele erau destul de matinale, nu m-am simtit deloc “into” sushi, desi preparatele aratau intr-un mare fel. M-am multumit sa mi le imaginez combinate imbietor pe un platou, in toate culorile si ingredientele posibile, si mi-am cumparat un set de bambus, foarte atent executat, pentru situatia cand mi se va nazari sa comand sushi acasa.

maki_party_03

SushiPoint reprezinta varianta “take away” a mult mai cunoscutului SushiMania, care se ocupa de “home delivery”. Alaturi de meniurile deja preparate de sushi si maki ( cu preturi cuprinse intre 18 si 60 lei – in functie de numarul de sortimente), la SushiPoint puteti gasi vase speciale pentru servit sushi, sau accesorii foarte interesante, alaturi de ingredientele necesare prepararii unui sushi autentic acasa.

In Bucuresti exista deja 3 locatii SushiPoint : in Unirea Shopping Center, in Iris Center si, cel mai recent, in Auchan Titan.

Pentru detalii, preturi, adrese, comenzi puteti accesa site-ul SushiMania : www.sushimania.com

SushiPoint

Comments are closed.

SushiPoint by SushiMania