Find us on Google+ Teatru: Cafeneaua - teatre

Teatru: Cafeneaua

Iubitorii de teatru din Bucuresti au sansa reintalnirii cu spectacolul “Cafeneaua“. Singurele reprezentatii cu aceasta comedie eveniment, ce a lipsit in ultimii doi ani din repertoriul teatral vor avea loc pe 4 si 5 iunie 2013 la Palatul National Al Copiilor.

Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru, trei nume foarte iubite ale scenei romanesti, ofera un regal actoricesc in aceasta comedie in care rasul imprumuta gustul sarat al lacrimilor, iar fragilitatea si caracterul efemer al existentei umane se dezvaluie, pas cu pas, pana la deznodamantul inundat de aplauze.

Cafeneaua

Reprezentatia, a carei premiera a avut loc in 1997, si-a castigat statutul de spectacol record, atat sub aspectul longevitatii, cat si in ceea ce priveste popularitatea. Iar cele doua reprezentatii programate pe 4 si 5 iunie in capitala vin sa rasplateasca setea nestinsa a publicului pentru acest spectacol.

Biletele pentru cele doua reprezentatii ale piesei de teatru “Cafeneaua” sunt deja in vanzare. Acestea se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in punctele de vanzare ce se afla la Unirea Shopping Center, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patriadar si online.

 

 Teatru: Cafeneaua

Palatul National al Copiilor

Data: 4 si 5 iunie 2013

 

Comments are closed.

Teatru: Cafeneaua