Teatru: Ce ar fi daca ar fi

Piesa de teatru CE AR FI DACA AR FI este un proiect One-man show, cu Stefan Ruxandra.

Timpul s-a oprit in loc. Personajul principal (si unicul, de altfel, pentru ca vorbim despre un one-man show) este un artist. Un artist care face ce stie el mai bine: aduce un strop de lumina si multa bucurie spectatorilor sai, ii face sa zambeasca, poate chiar sa si rada. Daruieste cate o particica din sufletul sau fiecaruia dintre privitori.
Iata ce spune reputatul critic de teatru Ion Parhon:
„Un discurs artistic impresionant prin mobilitatea de spirit si spontaneitate, prin vecinatatea si reversibilitatea filoanelor de umor si amar, (…) o iconografie consacrata ipostazelor asteptarii, dar si scurgerii ireversibile a timpului peste vieti si destine”
In jocul lui Stefan Ruxanda – teatru non-verbal, dans, improvizatie – se simte apartenenta sa, inca din anul 2004, la prestigioasa Companie Passe-partout Dan Puric, dar si experienta sa de actor care a jucat pe mai toate scenele importante din Bucuresti (Bulandra, Nottara, Teatrul National etc.)

Ce-ar fi daca ar fi

Teatrul Elisabeta – Bd. Regina Elisabeta nr.45 (langa Gradina Cismigiu)
Vineri, 28 martie 2014 – Orele: 19:00
Pret bilet: 25 lei
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta (luni-duminica 10.00 – 22.00) si online pe www.myticket.ro si www.bilet.ro.
Informatii la Teatrul Elisabeta: 0727 703 703
www.teatrul-elisabeta.ro

Comments are closed.

Teatru: Ce ar fi daca ar fi