Teatru: Extrem

Bucuresti, 25 septembrie 2012 – Teatrul InDart anunta inceperea stagiunii de toamna odata cu premiera piesei Extrem, o coproductie Teatrul InDArt si Teatrul Arca. Premiera va avea loc sambata, 6 octombrie 2012, La Scena de la orele 20:00.

Piesa Extrem a fost scrisa de catre William Mastrosimone in anii ’80. Este povestea unei femei atacata in propria sa casa de catre un violator. Ea reuseste sa faca fata atacului si sa rastoarne situatia in favoarea sa. Dupa ce preia controlul asupra posibilului ei violator, ea incearca sa decida asupra sortii acestuia.

“Am pariat pe umanitatea care se ascunde in spatele oricarui individ si intentionez sa prezint publicului duplicitatea fiintei umane. Psihologia personajelor conduce spectatorul intr-un joc al alegerii si al determinarii, al riscului si al deciziilor umane sau animalice, instinctive. “ a declarat Bogdan Gagu, regizorul piesei Extrem.

Cu o distributie de exceptie, care ii reuneste pe Catalin Stelian, Alecsandra Timofte, Silvia Gagu si Beatrice Peter si il are ca scenograf pe Razvan Plaiasu. Extrem in regia lui Bogdan Gagu aduce o viziune noua asupra piesei lui Mastrosimone, prin modificarea naturii psihologice a personajelor centrale.

Aranjamentul muzical realizat de Dan Simion si costumele gandite de Catalina Tabacaru completeaza atmosfera piesei si ii dau o nota de autenticitate, in timp ce Roxana Lazar si Raluca Craciun contribuie la conturarea personajelor prin machiaj, dand posibilitatea fotografului oficial al teatrului Stefan Cociorvei sa surprinda ipostaze uluitoare.

Comments are closed.

Teatru: Extrem