Find us on Google+ Teatru - Primavara doamnei Stone la Roma - teatre

Teatru – Primavara doamnei Stone la Roma

Primavara doamnei Stone la Roma”, o dramatizare de Martin Sherman dupa romanul omonim a lui Tennessee Williams, in regia lui Liana Ceterchi. o vom putea vedea pe scena Teatrului Mic , in zilele de 29 mai 2013, ora 19:00 si 22 iunie 2013, ora 19:00.

Personajele piesei sunt o ea, o actrita celebra, care si-a pierdut de curand sotul si un el, un gigolo italian care isi castiga existenta speculand generozitatea americancelor bogate. Ea se simte singura la Roma. El se simte atras in mod inexplicabil de aceasta distinsa doamna. Impreuna insa devin un cuplu care sfideaza societatea si redefineste iubirea.
O poveste de dragoste care se cladeste sub ochii nostri, in decorul fermecatoarei Rome. O femeie intinereste sub privirea barbatului iubit, un tanar se maturizeaza de dragul femeii adorate. O poveste cu final neasteptat.

teatru.jpg

Din distributie fac parte actorii Dana Dembinski Medeleanu, Stefan Lupu, Oana Albu, Mihaela Radescu, Petre Moraru, Mioara Ifrim.

Durata spectacolului “Primavara doamnei Stone la Roma” : 2h 35min (cu pauza). Pretul biletului difera in functia de categorie fiind cuprinse intre 11 si 33 ron.

 

Teatru – Primavara doamnei Stone la Roma

Teatrul Mic

Str. Constantin Mille nr. 16

Comments are closed.

Teatru – Primavara doamnei Stone la Roma