Find us on Google+ The Beer Community - Metode de fabricare a berii - festivaluri

The Beer Community – Metode de fabricare a berii

The Beer Community – Metode de fabricare a berii – miercuri, 9 august 2011

Sa iti fabrici bere acasa cu ajutorul kit-urilor de bere este foarte usor. De ce ai nevoie? Este foarte simplu: ai nevoie de un echipament de fabricare bere pentru incepatori si un kit de bere la alegere.

Vino miercuri, 10 august, la Curtea Berarilor Bucuresti, de la ora 14:00, si vei participa la un program de pregatire in fabricarea berii de casa sustinut de fabrica-de-bere.ro. Vom purcede la a face bere de casa folosind tehnologia kiturilor de bere, cat si tehnologia All grain. Va asteptam sa dam noroc!

De la ora 22:00, la The Beer Community petrecerea poate sa inceapa cu DJ-ii rezidenti.

Nu uitati! In fiecare zi, intre orele 14:00 si 02:00 va zambesc din frigiderele reci 40 de sortimente de bere de cea mai buna calitate! Cheers!

Data: 8-14 august

The Beer Community

5 Comments

 1. Daniela spune:

  Interesant! Eu nu sunt o impatimita a berii dar prietenul meu este cu siguranta si cred ca tare mult ar vrea sa stie cum se produce berea.

 2. Poker Online spune:

  Sa imi fac singur berea 😀 Asta da afacere. Cu siguranta as economisi ceva bani.

 3. Remi online spune:

  Chiar interesant. Un subiect despre care as vorbi non stop. Oricum nu cred ca daca ne vom face singuri berea va avea acelasi gust cu cea fabricata de ei.

 4. Cizme Iarna spune:

  un festival de mult asteptat de catre barbati

 5. Fotograf nunta spune:

  WOW visul oricarui roman! Tin minte ca in copilarie erau povesti cum ca unuia ii curgea bere la robinet – acum nu stiu cat de adevarata este povestea – cica ar fi locuit langa o fabrica de bere si s-ar fi conectat la conducta..e, povesti spumoase!

The Beer Community – Metode de fabricare a berii