The Bourne Legacy – trailer

The Bourne Legacy – trailer aparut din vreme, pregatind avanpremiera ce are loc zilele acestea in cinematografele din Bucuresti si din tara.

Arhitectul povestii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia urmatorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm si a strans incasari de aproape 1 miliard de dolari pe plan international: The Bourne Legacy. Scenaristul-regizor dezvolta universul creat de scriitorulRobert Ludlum cu o poveste originala care ne face cunostinta cu un nou erou, a carui supravietuire este pusa in pericol de evenimentele din primele trei filme din serie.

In filmul ostenirea lui Bourne, lui Jeremy Renner i se alatura nou-venitii Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach si Oscar Isaac, in timp ce veteranii francizei, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn si Scott Glenn isi reiau rolurile din primele trei filme ale seriei.

Cu doisprezece ani in urma publicul din toata lumea a facut cunostinta cu Bourne, cand a fost scos inconstient din apele Mediteranei. De-a lungul a trei filme spectatorii au urmărit aventurile lui şi i-au descoperit identitatea. I-au văzut pe supervizorii lui de la CIA punând în mişcare o vânătoare de oameni impresionantă. Au aflat despre programul Treadstone şi despre abilităţile speciale ale lui Bourne, iar la finalul trilogiei au avut impresia ca povestea era terminata. The Bourne Legacy – trailer trage cortina pentru a dezvalui o intriga si mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viaţă când programul lui devine brusc o ameninţare scăpată de sub control.

The Bourne Legacy – trailer


SUA, 2012.
Regie: Tony Gilroy.
Cu: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton, Albert Finney, Joan Allen.
Durata: 133 min.

2 Comments

  1. Omega Peter spune:

    PAre foarte interesant! Curand o sa apara la toate cinematografele, ma gandesc eu. Nu am urmarit niciun dintre filme, dar nu e o dee rea.

  2. Laurentiu spune:

    Nici n-o sa-l caut sa-l vad dintr-un motiv simplu: arata prea bine din ce vad in trailer si vreau sa-l vad in cinema.

The Bourne Legacy – trailer