Find us on Google+ Thriller - Dincolo de limite - filme

Thriller – Dincolo de limite

Noua productie cinematografica “Limitless” / “Dincolo de limite” (thriller) va asteapta in cinematografele din Romania, incepand cu 18 martie 2011.

Eddie Mora (Bradley Cooper), un scriitor ratat, isi duce existenta in virtutea inertiei, obisnuit cu gandul propriului esec. Cand este parasit de iubita, isi da seama ca nu mai are nici o iesire si ca viata lui nu are nici un viitor. Lucrurile se schimba radical atunci cand un amic ii ofera un drog sintetic, NZT, care permite celui care il consuma sa isi foloseasca 100% din capacitatea creierului, in loc de 20% in mod normal.

Mintea lui Eddie devine in scurt timp un fisier extrem de organizat in care este stocata orice informatie, din orice domeniu. Cu o noua perspectiva asupra vietii si abilitati iesite din comun, Eddie ajunge expert al speculatiilor financiare si atrage atentia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), un puternic om de afaceri. Dar spre ghinionul lui, afaceristul nu il vede decat ca pe o metoda usoară de a face miliarde de dolari fara efort.

Thrillerul “Dincolo de limite” devine si mai palpitant cand Eddie incepe o lupta acerba pentru supravietuire, secretul lui fiind dezvaluit.

Regia: Neil Burger
Distributia: Robert De Niro, Bradley Cooper, Abbie Cornish

Data: 18 martie 2011

Thriller – Dincolo de limite

Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinema, Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Cotroceni VIP

4 Comments

  1. Axel spune:

    Hehe, un alt film cu Robert de Niro. Din trailer, filmul pare bun. Chiar foarte bun. Dar citind review-urile făcute pe imdb, mi-am schimbat părerea: pare de 7-8. Bineînțeles, o să îmi fac o părere după ce o să îl văd personal 😀

  2. arginina spune:

    foarte foarte bun,Recomand

Thriller – Dincolo de limite